کد خبر : 150312
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
-

آغاز موج دوم حمله ملخ‌های صحرایی به جنوب استان کرمان

آغاز موج دوم حمله ملخ‌های صحرایی به جنوب استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی جنوب استان کرمان از ورود موج دوم ملخ‌های صحرایی به کشور سخن به میان آورد و عنوان کرد: براساس هشدار سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، ریزش موج دوم این ملخ‌ها تقریبا از 26 فروردین‌ماه آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، گفتنی است که ریزش‌ها هر شب ادامه

آغاز موج دوم حمله ملخ‌های صحرایی به جنوب استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی جنوب استان کرمان از ورود موج دوم ملخ‌های صحرایی به کشور سخن به میان آورد و عنوان کرد: براساس هشدار سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، ریزش موج دوم این ملخ‌ها تقریبا از 26 فروردین‌ماه آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، گفتنی است که ریزش‌ها هر شب ادامه دارد.

“مجید فرخی” در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص حمله ملخ‌ها به جنوب استان کرمان گفت: موج اول ریزش ملخ از هشتم بهمن‌ماه آغاز شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کشور عربستان مبارزه جدی در کنترل مبارزه با ملخ را در سال گذشته انجام نداد، ملخ‌ها به سمت ایران آمده و وارد کشور شدند؛ ملخ‌ها از تنگه هرمز عبور و استان‌های جنوبی کشور از جمله خوزستان، بوشهر، فارس و جنوب استان کرمان را آلوده کردند.

مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی جنوب استان کرمان بیان کرد: در موج اول حمله ملخ‌ها؛ استان‌های هرمزگان، بوشهر و قسمتی از شهرستان‌های جنوبی استان کرمان مثل منوجان، رودبار و قلع گنج درگیر این آفت شدند.

فرخی از اتخاذ تمهیدات خاص برای مقابله با این آفت خبر داد و تصریح کرد: یک فروند هواپیمای سمپاش برای مقابله با این آفت در جنوب استان مستقر شده است.

وی بیان کرد: موج ملخ‌های صحرایی که بیشتر برای تکثیر وارد ایران می‌شوند؛ در دشت جازموریان مستقر هستند و به باغات و مزارع آسیبی نمی‌رسانند. شایان ذکر است که این ملخ‌های دریایی(صحرایی) در مکان‌هایی که کانون آلودگی بوده و همچنین از نظر پوشش گیاهی، بافت خاک و رطوبت مناسب باشند  استعداد تکثیر داشته و مستقر می‌شوند.

مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی جنوب استان کرمان افزود: با توجه به بارندگی‌های اخیر در جازموریان و پوشش گیاهی خوب، بافت خاک و رطوبت مناسب این منطقه مستعد برای تکثیر ملخ‌های صحرایی است.

وی از آغاز مبارزه با ملخ صحرایی در شهرستان منوجان از روز گذشته خبر داد و بیان کرد: روز گذشته اولین گزارش ورود ملخ‌ها در شهرستان منوجان را داشتیم ملخ‌ها در آنجا تخم‌ریزی کرده‌اند از همان دیروز کار مبارزه با پور را در شهرستان منوجان آغاز کردیم و از فردا نیز مبارزه با ملخ صحرایی که وارد جازموریان شده در منطقه سولان دشت جازموریان انجام خواهد شد.

فرخی اظهار کرد: تا کنون این آفت به باغات خسارتی وارد نکرده است و از زمان ورود موج اول این آفت تا کنون در بیش از یک هزار هکتار از باغات و مزارع این منطقه اقدامات مبارزه‌ای با ملخ صحرایی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 100هزار هکتار پیش‌بینی سطح مبارزه با این ملخ صحرایی است که عمده مبارزه ما از 10 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا اواسط خرداد ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح