کد خبر : 144553
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۳
-

اختراع نسل جدیدی از ماسک های تنفسی هوشمند در دانشگاه صنعتی سهند

اختراع نسل جدیدی از ماسک های تنفسی هوشمند در دانشگاه صنعتی سهند

ایسنا/آذربایجان شرقی مخترعان و پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند تبریز در آزمایشگاه سیستم‌های صنعتی بلادرنگ، موفق به اختراع نسل جدیدی از ماسک‌های تنفسی هوشمند با قابلیت ضدعفونی سازی بی درنگ ( Real-time ) و افزایش میزان اکسیژن تنفسی با تکنولوژی ESP و اشعه UV و مناسب جهت فیلتر ویروس کرونا ( کویید ۱۹ ) شدند. سید سعید

 اختراع نسل جدیدی از ماسک های تنفسی هوشمند در دانشگاه صنعتی سهند

ایسنا/آذربایجان شرقی مخترعان و پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند تبریز در آزمایشگاه سیستم‌های صنعتی بلادرنگ، موفق به اختراع نسل جدیدی از ماسک‌های تنفسی هوشمند با قابلیت ضدعفونی سازی بی درنگ ( Real-time ) و افزایش میزان اکسیژن تنفسی با تکنولوژی ESP و اشعه UV و مناسب جهت فیلتر ویروس کرونا ( کویید ۱۹ ) شدند.

سید سعید آل هاشمی، مخترع و پژوهشگر حوزه سلامت دیجیتال و دانشجوی مهندسی برق – گرایش کنترل و سید احمد رضا احمدی، مخترع حوزه مهندسی پزشکی و دانشجوی مهندسی پزشکی – گرایش بیومکانیک دانشگاه سهند، موفق به اختراع نسل جدیدی از ماسک‌های تنفسی هوشمند شدند که می‌تواند بصورت خودکار و بی درنگ ( Real-time )، فیلتر مخصوص ماسک را ضدعفونی کرده و همزمان میزان اکسیژن تنفسی را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، این ماسک هوشمند همزمان با شیوع پاندمی ویروس کرونا ( کویید-۱۹ ) با قابلیت فیلترینگ و ضدعفونی سازی بی درنگ این ویروس و انواع ذرات و یاخته های زیستی طراحی و اختراع شده است و در مقایسه با بیش از ۳۰ نوع ماسک هوشمند ثبت شده در US Patent و WIPO دارای ابتکار و نوآوری پایه ای در سطح جهانی تشخیص داده شده و توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پس از داوری با کدهای طبقه بندی بین المللی A41D 13/11;A61L 9/20;A62B 9/00;A62B 7/00 و کد ثبت 103830، تایید و ثبت شد.

همچنین فیلتر مخصوص این ماسک با تکنولوژی ESP طراحی شده است که ذرات میکرو و نانو را تا ۹۹٫۹ درصد فیلتر کرده و اشعه UV بکار رفته همزمان تا ۹۹٫۹۸ درصد باعث ضدعفونی و نابودی ویروس‌ها، باکتری‌ها، انواع میکروب‌ها و یاخته‌های زیستی می‌شود و مکانیزم تابش این اشعه بصورت کاملا ایمن برای اجزای صورت انسان پیاده سازی شده است.

بر اساس این گزارش؛ مکانیزم تنفس آزاد و جذب مولکولی اکسیژن که در این ماسک با ساختار فیلترینگ خاص ایجاد شده، باعث جذب بیشتر مولکول‌‍های اکسیژن ( افزایش چگالی مولکولی از ۲۱ درصد تا ۵۰ درصد ) می‌شود و هوای آزاد بیرون ماسک به راحتی با محیط داخل ماسک رد و بدل شده و باعث راحتی تنفس ( عمل دم و بازدم ) می‌شود.

بخش‌های پژوهشی این اختراع با کمک دکتر مهدی زینالی ( هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی سهند تبریز ) و توسط آقایان سید سعید آل هاشمی، سید احمد رضا احمدی و سعید امجد پناه در آزمایشگاه سیستم های صنعتی بلادرنگ، انجام شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح