کد خبر : 151484
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸
-

ارتقای رتبه علمی همزمان با تامین نیروی کار جامعه، دانشگاه‌ها را با مشکل مواجه کرده است

ارتقای رتبه علمی همزمان با تامین نیروی کار جامعه، دانشگاه‌ها را با مشکل مواجه کرده است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: انجام همزمان ارتقای رتبه علمی و تامین نیروی کار جامعه، دانشگاه‌ها را با مشکل مواجه کرده است. محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در نشستی با روسای دانشگاه‌ها و مدیران صنایع استان با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سند آمایش علم و فناوری، گفت: این طرح که در ابتدا به

ارتقای رتبه علمی همزمان با تامین نیروی کار جامعه، دانشگاه‌ها را با مشکل مواجه کرده است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: انجام همزمان ارتقای رتبه علمی و تامین نیروی کار جامعه، دانشگاه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در نشستی با روسای دانشگاه‌ها و مدیران صنایع استان با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سند آمایش علم و فناوری، گفت: این طرح که در ابتدا به صورت سند جامع علمی کشور ترسیم شده و سپس به عنوان آمایش علمی و فناوری هر استان بررسی شده است، در راستای جهت گیری‌های پژوهش و فناوری می‌تواند به عنوان یک معماری خوب مطرح شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نیاز منطقه‌ای دانشگاه‌ها به رشته‌های مورد پذیرش در این سند، افزود: باید در خصوص رشته‌های آموزشی و مقاطع تحصیلی موجود در این سند بازنگری شود، زیرا نقش دانشگاه در واقع تربیت نیروی انسانی برای کل کشور است و دانشگاه‌های استان دانشجویان خود را تنها برای نیاز منطقه خود تربیت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: ما نباید به فکر ایجاد بیکاری ساختاری باشیم و اگر دانشگاه دانشجوی خود را پذیرش می‌کند، باید بر اساس نیاز کشور باشد.

پورمحمدی با بیان این‌که هر برنامه‌ای نواقصی دارد، گفت: این نواقص را می‌توان در طول زمان تکمیل کرد و فناوری‌ها را با نیازها مطابقت داد.

وی گفت: هر یک از دانشگاه‌های استان با دانشگاه‌های معتبر دنیا در حال رقابت بوده و باید انواع مقالات را حد بین الملل و برای ISI چاپ کنند. در کنار آن هم باید به نیازهای صنعت و جامعه بپردازیم و نیروی کار مورد نیاز را برای جامعه تربیت کنیم.

وی افزود: این حرکت دو سویه ما را با مشکل رو به رو کرده و بنابراین ما در اقتصاد توام با محدودیت‌ها زندگی می‌کنیم و منابع را باید به جایی هدایت کنیم که اولویت و نیاز ما است. البته اگر این محدودیت‌ها را نداشتیم، می‌توانستیم آموزش را تنها به عنوان یک تقاضای اجتماعی در جامعه مطرح کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تشکیل کمیته‌ای در خصوص بررسی سند علمی و فناوری استان، گفت: سند آمایش فناوری که در سند آمایش سرزمینی آورده شده را به صورت تقسیم کار در نهادهای ذی ربط پیش می‌بریم. در ادامه این وظایف، مسئولیت ارزیابی و بررسی سند توسعه فناوری نیز با همکاری دانشگاه تبریز پیگیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح