
ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان وبلوچستان گفت: با مطالبهگری مردم، رسانهها، پیگیری مسوولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ۲ بخش زرآباد و لاشار به شهرستان ارتقا یافتند که هماینک تعداد شهرستانهای استان به ۲۶مورد افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان،احمدعلی موهبتی در افتتاح شهرستان زرآباد اظهارداشت: طی ۲ سال اخیر هفت بخش در سیستان و بلوچستان به شهرستان ارتقا یافتند که ۵ شهرستان بمپور، دشتیاری، گلشن، تفتان و سرباز سال قبل تاسیس شد و ۲شهرستان زرآباد و لاشار نیز به تازگی در هیات دولت مصوب شدند.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر ۶۸ مورد ارتقاء از نظر تقسیمات کشوری در سیستان و بلوچستان داشتهایم ادامه داد: ارتقای این بخشها باعث جهش اعتباری و ایجاد امکانات زیرساختی بسیار خوبی در شهرستانهای تازه تاسیس شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: زرآباد با دارا بودن قابلیتها و ظرفیتهای بینظیر از قبیل قرار گرفتن در سواحل مکران و خاک حاصلخیز از نظر کشاورزی به عنوان یکی از بهترین و مهمترین نقاط استراتژیک استان آینده بسیار روشنی خواهد داشت.
لازم به ذکر است بخش زرآباد از توابع شهرستان کنارک و بخش لاشار از توابع شهرستان نیکشهر بدنبال پیشنهاد استاندار سیستان و بلوچستان به وزارت کشور و طرح آن در هیات دولت بررسی که با موافقت هیات وزیران این بخشها به شهرستان ارتقاء یافت و تعداد شهرستانهای استان به ۲۶شهرستان افزایش یافته است.
نعمتالله نجاری سرپرست فرمانداری شهرستان تازه تاسیس زرآباد نیز پیش از این معاونت فرمانداریهای کنارک و زاهدان را در کارنامه کاری خود دارد.
منبع:ایسنا
More Stories
کاهش ۳۰ درصدی جمعیت فیلهای ساوانا در آفریقا طی یک دهه
رشد خیرهکننده ۲۳ درصدی فروش خودروهای برقی چین در ماه ژوئیه
نگرانیها از تعدیل نیرو در استودیو آرکین؛ آیا بازی بعدی دیشانرد لغو میشود؟