کد خبر : 139886
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
-

افزایش آمار هنرجویان هنرستانها

افزایش آمار هنرجویان هنرستانها

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش از افزایش آمار هنرجویان در سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از ۹۳۰ هزار هنرجو در ۷ هزار و ۱۰۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در بیش از ۲۰۰ رشته مهارتی مشغول به تحصیل هستند. به گزارش ایسنا، مصطفی آذرکیشبا اشاره

 افزایش آمار هنرجویان هنرستانها

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش از افزایش آمار هنرجویان در سال تحصیلی جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از ۹۳۰ هزار هنرجو در ۷ هزار و ۱۰۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در بیش از ۲۰۰ رشته مهارتی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش ایسنا، مصطفی آذرکیشبا اشاره به تأکید سند تحول بر توسعه و تقویت مهارت‌ها اظهارکرد: در راستای اجرای برنامه‌های گام دوم انقلاب نمایشگاهی از دست سازه‌های هنر آموزان در ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش بر پا کردیم، لذا در این نمایشگاه آثار ارزشمندی از دانش آموزان ارائه شد که نتیجه اجرای برنامه‌های مهارت‌آموزی است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه و تقویت آموزش‌های مهارتی و همچنین تأکید رئیس‌جمهور و برنامه‌های ارائه‌شده وزیرآموزش‌وپرورش به مجلس در این راستا، تصریح کرد: آموزش‌های مهارتی بیش‌ازپیش در دستور کار قرار دارد و دانش آموزان نیز به‌جای اینکه در کلاس‌های  کنکور شرکت کنند و صرفاً به حفظیات بپردازند آمدند و در رشته‌های موردعلاقه خود به خلاقیت و تولید پرداختند و نمونه‌هایی از این تولیدات را در این نمایشگاه ارائه کردیم.

آذر کیش ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال ۹۸ که توسط مقام معظم رهبری به نام سال رونق تولید نامیده شد، با برنامه‌هایی که برای هنرستان‌ها در دستور کارداریم، مطمئناً در سال آینده شاهد رونق تولید و تقویت فرهنگ کارآفرینی خواهیم بود.

وی از افزایش آمار هنرجویان در سال تحصیلی  جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از ۹۳۰ هزار هنرجو در ۷ هزار و ۱۰۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای  و کاردانش  و در بیش از   ۲۰۰ رشته مهارتی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش با اشاره به تدوین برنامه‌های سال ۹۸ با محوریت سند تحول خاطرنشان کرد: در اسناد بالادستی ازجمله برنامه ششم توسعه و سند تحول بنیادین بر مهارت‌آموزی به کلیه دانش آموزان تأکید شده است به‌طوری‌که در برنامه ششم توسعه تأکید شده در پایان این برنامه ۵۰ درصد دانش آموزان مهارت‌ها را آموزش ببینند، در سند تحول بنیادین نیز برنامه‌ها بر اساس راهکارهای ۵-۵ و ۵-۶  موجود در زیر نظام‌ها تنظیم‌شده است.

 

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح