کد خبر : 181046
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۹
-

امضای تفاهمنامه بین نهاد نمایندگی ولی فقیه و ارشاد فارس

امضای تفاهمنامه بین نهاد نمایندگی ولی فقیه و ارشاد فارس

ایسنا/فارس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس، تفاهمنامه‌ای با هدف فعالیت‌های مشترک فرهنگی امضا و مبادله کردند. نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز یکشنبه ۲۶ بهمن در جلسه امضا و مبادله تفاهمنامه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، گفت: امیدوارم این اقدام فصل

امضای تفاهمنامه بین نهاد نمایندگی ولی فقیه و ارشاد فارس

ایسنا/فارس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس، تفاهمنامه‌ای با هدف فعالیت‌های مشترک فرهنگی امضا و مبادله کردند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز یکشنبه ۲۶ بهمن در جلسه امضا و مبادله تفاهمنامه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، گفت: امیدوارم این اقدام فصل جدیدی از فعالیت‌های مشترک فرهنگی بین این ۲ دستگاه و فراتر از آن، سرآغاز تحولات فرهنگی در شیراز و فارس باشد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام افزود: برای رسیدن به تعالی فرهنگی، باید هم افزایی ها و همکاری های مشترک بین ارگان ها و سازمان های مختلف فرهنگی را توسعه دهیم و برای دستیابی به اهدافی که برای همه ما مقدس و مهم هستند، همدل و یکصدا تلاش کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز گفت: اقدامات فرهنگی که در فارس توسط این اداره انجام می‌شود، براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی و منطبق با بیانیه گام دوم است.

صابر سهرابی ضمن ابراز امیدواری نسبت به ایجاد تحول در حوزه فعالیت‌های فرهنگی با پشتیبانی و حمایت نهاد نمایندگی ولی فقیه در فارس و دیگر مجموعه‌های فرهنگی استان، تبادل این تفاهمنامه را آغازی بر حرکتی متعالی در حوزه فرهنگ و رقم خوردن افقی روشن در این عرصه برای حرم سوم اهل بیت(ع) و استان فرهنگی فارس ارزیابی کرد.

رئیس نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز نیز، همزمانی امضا و تبادل این تفاهمنامه و ایام ماه رجب را عاملی تاثیرگذار بر تحولات فرهنگی مد نظر دانست.

سردار یداللهی با بیان اینکه تفاهمنامه مفادی هوشمندانه دارد، گفت: این تفاهمنامه سه موضوع مباحث قرآنی، فضای مجازی و عفاف و حجاب را به صورت عمده در بر می گیرد.

یداللهی با یادآوری اینکه هر سه موضوع جزو مسائل روز و از اولویت‌های فرهنگی کشور و فارس است، گفت: در راستای تحقق بیانیه گام دوم در فارس می توان از این ظرفیت جدید بهره برداری کرد.

رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در فارس، روابط بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در فارس را مطلوب دانست و ابراز امیدواری کرد که نتیجه این همکاری مفاهمه، برکاتی برای جامعه باشد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کترینگ

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح