کد خبر : 140636
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۱
-

اهمیت نظام تربیتی در هویت‌سازی جدید حوزه‌های علمیه

اهمیت نظام تربیتی در هویت‌سازی جدید حوزه‌های علمیه

ایسنا/قم مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: نظام تربیتی در تمامی طرح‌های حوزوی اهمیت زیادی دارد و آماده‌سازی این طرح نیازمند نظامی سنجیده و پیچیده برای هویت‌سازی جدید حوزوی است. آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، امروز در دیدار مدیر و اساتید مدرسه علمیه معصومیه، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و تلاش‌های اساتید این مدرسه علمیه، گفت:

اهمیت نظام تربیتی در هویت‌سازی جدید حوزه‌های علمیه

ایسنا/قم مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: نظام تربیتی در تمامی طرح‌های حوزوی اهمیت زیادی دارد و آماده‌سازی این طرح نیازمند نظامی سنجیده و پیچیده برای هویت‌سازی جدید حوزوی است.

آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، امروز در دیدار مدیر و اساتید مدرسه علمیه معصومیه، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و تلاش‌های اساتید این مدرسه علمیه، گفت: روابط حوزه و دانشگاه پدیده جدیدی است که در کشورمان و در قرن اخیر شکل گرفته است و ناظر به مباحث اجتماعی و احیاناً سیاسی و تاریخی، مفید و گاهی زیان‌بار بوده است.

وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی با شکل‌گیری هسته‌های اولیه عرصه‌های گوناگون و منظومه‌های جدید، آرام آرام در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی، شاهد درهم تنیدگی منظومه‌های حوزوی و دانشگاهی بودیم که در قالب ساختارها و گاهی در قالب رشته‌ها خود را نشان داده است.

مدیر حوزه‌های علمیه بر اهمیت توجه به پیشینه تاریخی ارتباط حوزه و دانشگاه تأکید کرد و افزود: باید برای اساتید و کادر اجرایی حوزه، پیشینه مباحث علم و دین و مباحث حوزه و دانشگاه در قالب‌های مختلف کارگاهی تدریس و ارائه شود.

اعرافی تصریح کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پدیده‌های مختلفی ناظر به مناسبت‌ها و ارتباطات حوزه و دانشگاه تقویت و شکل گرفته است که از جمله آن می‌توان به مواردی چون نظام علوم اسلامی دانشگاه، علوم انسانی اسلامی در دانشگاه و طلابی که در دانشگاه حضور دارند و… اشاره کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: برای نخستین بار است که حوزه مبتنی بر تمام زحمات پیشینیان، به شکل نسبی از منظومه جامعی از اسناد و طرح‌ها برخوردار است.

اعرافی ادامه داد: در تکمیل بحث‌ها، باید ارتباط با طرح‌های موجود به ویژه درخت‌واره رشته‌ها، جدی گرفته شده و در عین روشن‌سازی اتصال طرح را با راهنمای ۱۰ یا ۲۰ ساله حوزه و رشته‌هایی که با تحصیلات طلاب دانشگاهی در ارتباط است، در اولویت اجرا قرار بگیرد.

وی ضمن تأکید بر اهمیت نظام تربیتی در تمامی طرح‌های حوزوی، گفت: با توجه به اهمیت این مبحث، آماده‌سازی این طرح نیازمند نظامی سنجیده و پیچیده برای هویت‌سازی جدید حوزوی است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مدرسه علمیه معصومیه نیازمند توجه به چند بخش مهم است، گفت: راه‌اندازی مرکز تخصصی جامع و ناظر به پوشش رشته‌های متناسب با ظرفیت‌ها از الزاماتی است که باید اجرایی شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کتاب مروری جامع بر حسابداری مالی نوروش

کانکس

سلفون opp

دفتر مشق

اجاره خودرو لاکچری در دبی

اوه فیلم

خرید ورق رنگی گالوانیزه

کانکس ویلایی

خرید تتر

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post