برداشت محصول سیب زمینی – همدان
سیبزمینی یکی از مهمترین منابع غذایی دنیا محسوب میشود و در تأمین غذای جامعه نقش مهمی دارد. سیبزمینی همدان از نظر کیفیت مورد پسند صنایع تبدیلی و برندهای مطرح کشور قرار گرفته است. از این رو کارخانههای بزرگ، این محصول همدان را به عنوان نخستین انتخاب خود مدنظر قرار می دهند. ۲۹ درصد اشتغال استان
سیبزمینی یکی از مهمترین منابع غذایی دنیا محسوب میشود و در تأمین غذای جامعه نقش مهمی دارد. سیبزمینی همدان از نظر کیفیت مورد پسند صنایع تبدیلی و برندهای مطرح کشور قرار گرفته است. از این رو کارخانههای بزرگ، این محصول همدان را به عنوان نخستین انتخاب خود مدنظر قرار می دهند. ۲۹ درصد اشتغال استان همدان در بخش کشاورزی است که برداشت سیب زمینی در این میان سهم قابل توجهی دارد و هر ساله در فصل برداشت سیب زمینی خانوارهای زیادی به منظور اشتغال به استان همدان مهاجرت میکنند. برابر آمار سازمان جهانی خوار و بار، سالانه ۲۳ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی در جهان زیر کشت این محصول قرار گرفته است و افزون بر ۳۱۰ میلیون تن محصول از آن برداشت میشود که سهم ایران از این مقدار ۱۸۵ هزار هکتار سطح زیر کشت و افزون بر ۵ میلیون تن تولید است. میانگین برداشت سیب زمینی همدان در هر هکتار ۴۰ تن از انواع ارقام خوارکی و بذری است. سیب زمینی پاییزه با مشکلات کمتری در مقایسه با سیبزمینی تابستانه از نظر ماندگاری مواجه است، بهطوریکه در انبارهای سرد ممکن است چند سال بدون آنکه کیفیت اولیه آن تغییر کند، نگهداری شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0