کد خبر : 130079
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
-

بردباری و صبر، درس مهم امام موسی کاظم (ع) به شیعیان است

بردباری و صبر، درس مهم امام موسی کاظم (ع) به شیعیان است

کارشناس امور دینی گفت: صبر و بردباری از جمله القاب مشهور امام موسی کاظم (ع) است که شیعیان برحقشان باید پایبند و عامر به این دو درس ایشان در زندگی باشند. حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان است که در سال ۱۲۸ ه.

کارشناس امور دینی گفت: صبر و بردباری از جمله القاب مشهور امام موسی کاظم (ع) است که شیعیان برحقشان باید پایبند و عامر به این دو درس ایشان در زندگی باشند.

حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه زنجان، اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان است که در سال ۱۲۸ ه. در ابواء، جايى ميان مکه و مدینه در روز یکشنبه هفتم صفر به دنیا آمدند و در سن ۵۵ سالگى به شهادت رسيد.

این کارشناس دینی گفت: امام موسی کاظم (ع) به خاطر کثرت زهد و عبادت معروف به العبد الصالح و به جهت حلم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم بودند، از القاب مشهور ایشان می‌توان به كاظم، العبد الصالح، باب‌الحوائج و كنيه گرامى‌اش ابوالحسن و ابوابراهيم اشاره کرد.

وی در ادامه به خصوصیات بارز امام موسی کاظم (ع) اشاره کرد و گفت: امام کاظم (ع) در علم، حلم، تواضع، مکارم اخلاق،سخاوتمندی و بخشندگی شهره بودند به‌طوری2که ایشان شب‌ها به2طور ناشناس در کوچه‌های مدینه می‌گشتند و به مستمندان کمک می‌کردند.

موسوی تصریح کرد: کیسه‌های موسی بن جعفر (ع) در مدینه معروف بود و اگر به کسی یک کیسه می‌رسید بی‌نیاز می‌شد، اما با این همه در اتاقی این امام همام در آن نماز اقامه می‌کرد جز چند قرص نان، مصحف   و شمشیر چیزی نبود.

این کارشناس دینی در ادامه یادآورشد: شخصیت امام موسی کاظم(ع) را می‌توان در چند بعد مورد بررسی قرار داد؛ ایشان در عرصه دانش نقش به‌سزائی را ایفا کردند. به‌طوری‌که این امام همام کودک بودند که فقهای مشهور چون ابوحنیفه از ایشان مسأله می‌پرسیدند و کسب علم می‌کردند.

وی در ادامه گفت: فعالیت‌هاى امام كاظم (ع)   بر دو دسته علمى و فكرى و هدایت نظارت بر پايگاه‌هاى مردمى و هواخواهان خويش تقسیم کرد در بخش نخست امام موسی کاظم (ع) براى رويارويى با عقايد نادرست و بدعت‌ها و واپس‌گرايى‌ها، شاگردانى تربیت کرده بودند تا به واسطه آنان آموزه‌هاى راستين دينى و شيعى را ميان مردم منعکس می‌کردند.

موسوی تصریح کرد: در بخش دوم فعالیت ایشان، امام کاظم (ع) مى‌كوشيد افزون بر حفظ رابطه خود با شیعیان و هدايت آنان، موضع منفى خود در برابر حکومت را نيز به آنان منتقل كند و در همين راستا، نارضايتى خود را افراد حكومت آشكار مى‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: امام کاظم (ع) با جمع‌‌آوری روایات، احادیث، احکام و   تعلیم و ارشاد شیعیان، اسلام حقیقی را که با تعالیم و مجاهدات پدرش جعفر بن محمد (ع) نظم و استحکام یافته بود حفظ و تقویت کردند و سرانجام به دست هارون عباسی در زندان بغداد و در سن ۵۵سالگی مسموم و به شهادت رسید و در کاظمین بغداد مدفون شدند.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رسانه محبوب کسب و کارها حرف تو

سینی کابل

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

ورق استیل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

ظروف یکبارمصرف گیاهی

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تست علت سرگیجه

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح