کد خبر : 151354
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
-

برگزاری کمیسیون پزشکی در چند استان کشور

برگزاری کمیسیون پزشکی در چند استان کشور

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری جلسات کمیسیون پزشکی در استان‌های سمنان، فارس، هرمزگان، قم و شهرستان‌های استان تهران خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا حبیب‌اللهی با اشاره به برگزاری کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان استان سمنان توضیح داد: این کمیسیون در روزهای ۷ الی ۹ اسفند با حضور پنج

برگزاری کمیسیون پزشکی در چند استان کشور

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری جلسات کمیسیون پزشکی در استان‌های سمنان، فارس، هرمزگان، قم و شهرستان‌های استان تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا حبیب‌اللهی با اشاره به برگزاری کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان استان سمنان توضیح داد: این کمیسیون در روزهای ۷ الی ۹ اسفند با حضور پنج نفر از متخصصان، دبیر و دو کارشناس کمیسیون پزشکی تشکیل شد و طی جلسات آن ۳۶۰ نفر از متقاضیان مورد معاینه قرار گرفتند.

وی افزود: کمیسیون پزشکی رسیدگی به پرونده‌های موضوع ماده ۲۲ و ۲۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران استان سمنان نیز در روز ۱۰ اسفند برگزار شد و ۲۰۰ پرونده مربوط به خانواده‌های معظم جانبازان و شهدا در مورد حق پرستاری مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران درخصوص برگزاری کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان استان فارس نیز  گفت: این کمیسیون از تاریخ ۷ الی ۹ اسفند با حضور پنج نفر از متخصصان، دبیر و دو کارشناس کمیسیون پزشکی تشکیل شد که طی این جلسات ۳۶۰ نفر از داوطلبان مورد معاینه قرار گرفتند.

حبیب‌اللهی افزود: همچنین جلسات کمیسیون رسیدگی به پرونده‌های موضوع ماده ۲۲ و ۲۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران استان فارس نیز در تاریخ ۱۰ اسفند برگزار شد که در این جلسه ۲۰۰ پرونده مربوط به حق پرستاری خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برگزاری کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان شهرستان‌های استان تهران نیز گفت: این کمیسیون در تاریخ هشت اسفند با حضور هشت نفر از متخصصان، دبیر و دو کارشناس کمیسیون پزشکی تشکیل شد و ۱۶۲ نفر از متقاضیان بر اساس نوع مجروحیت و بیماری‌های غیرجنگی توسط متخصصان مربوطه ویزیت شدند.

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان استان هرمزگان نیز در تاریخ هفت اسفند با حضور هفت نفر از متخصصان، دبیر و دو کارشناس کمیسیون پزشکی تشکیل شد و ۱۵۹ نفر از متقاضیان بر اساس نوع مجروحیت و بیماری‌های غیرجنگی، توسط متخصصان مربوطه ویزیت شدند.

حبیب‌اللهی در پایان گفت: کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان استان قم نیز در تاریخ چهار اسفند با حضور ۶ نفر از متخصصان، دبیر و دو کارشناس کمیسیون پزشکی تشکیل و ۱۴۳ نفر از متقاضیان بر اساس نوع مجروحیت و بیماری‌های غیرجنگی توسط متخصصان مربوطه ویزیت شدند.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کتاب مروری جامع بر حسابداری مالی نوروش

کانکس

سلفون opp

دفتر مشق

اجاره خودرو لاکچری در دبی

اوه فیلم

خرید ورق رنگی گالوانیزه

کانکس ویلایی

خرید تتر

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post