کد خبر : 72775
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۸
-

بزرگترین “برجِ فناوری” کشور در کرمانشاه افتتاح می‌شود

بزرگترین “برجِ فناوری” کشور در کرمانشاه افتتاح می‌شود

ایسنا/کرمانشاه بزرگترین برج فناوری کشور، فردا(هفتم تیر) بصورت ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهور در کرمانشاه افتتاح می‌شود. دکتر سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع ساخت این پروژه از سال 1389، گفت: این برج در 16 طبقه احداث شده و با مساحت 20 هزار متر

بزرگترین "برجِ فناوری" کشور در کرمانشاه افتتاح می‌شود

ایسنا/کرمانشاه بزرگترین برج فناوری کشور، فردا(هفتم تیر) بصورت ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهور در کرمانشاه افتتاح می‌شود.

دکتر سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع ساخت این پروژه از سال 1389، گفت: این برج در 16 طبقه احداث شده و با مساحت 20 هزار متر مربع بزرگترین برج فناوری کشور شناخته می شود.

وی افزود: با بهره برداری از این برج، فضاهای در اختیار واحدهای فناور و دانش بنیان استان بیش از 300 درصد افزایش می یابد.

آزادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فضای استقرار 110 واحد فناور و دانش بنیان در محل برج فراهم شده است.

وی یادآور شد: در کنار موسسات و واحدهای فناور و دانش بنیان، مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها، واحدهای آرندی صنایع بزرگ، کارگزاری های فناوری وموسسات و واحدهایی که در مرحله پیش رشد و رشد قرار دارند نیز در این برج مستقر خواهند شد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به اهمیت راه اندازی این برج در تقویت اکوسیستم فناوری استان، گفت: یکی از ضروریات در بحث تقویت این اکوسیستم ایجاد فضای کار برای فعالیت واحدهای فناور و دانش بنیان است و با افتتاح این برج عملا فضای در اختیار این واحدها 300 درصد افزایش می یابد.

وی افزود: از طرفی تجمیع اجزای اکوسیستم فناوری در یک محل، موجب هم افزایی عملکرد آنها شده که از مهمترین دستاورهای راه اندازی این برج محسوب می شود.

آزادی از پیگیری برای ساخت برج دوقلوی فناوری استان هم خبر داد و افزود: این پروژه از ابتدا بصورت برج های دوقلوی فناوری بوده که با ساخت برج اول و افتتاح آن، امیدواریم به زودی  ساخت برج دوم هم شروع شود.

وی افزود: تلاش می کنیم بتوانیم امسال کلنگ ساخت برج دوم فناوری را هم زمین بزنیم.

برج فناوری کرمانشاه توسط جهاددانشگاهی و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه احداث شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سلفون opp

دفتر مشق

اجاره خودرو لاکچری در دبی

اوه فیلم

خرید ورق رنگی گالوانیزه

کانکس ویلایی

خرید تتر

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post