کد خبر : 83174
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
-

بزرگترین مجسمه جهان در ابوظبی ساخته می‌شود؟

بزرگترین مجسمه جهان در ابوظبی ساخته می‌شود؟

مراحل اولیه پروژه ساخت بزرگترین مجسمه جهان در ابوظبی آغاز شده است. به گزارش ایسنا و به نقل از نشنال، درحالی که مردم پاریس با اجرای یکی از ایده های «کریستو» ـ هنرمند و مجسمه‌ساز تحسین‌شده ـ در این شهر، برای وداع با او آماده می‌شوند، مراحل اولیه ساخت اثری از این هنرمند در واحه‌ی

بزرگترین مجسمه جهان در ابوظبی ساخته می‌شود؟

مراحل اولیه پروژه ساخت بزرگترین مجسمه جهان در ابوظبی آغاز شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از نشنال، درحالی که مردم پاریس با اجرای یکی از ایده های «کریستو» ـ هنرمند و مجسمه‌ساز تحسین‌شده ـ در این شهر، برای وداع با او آماده می‌شوند، مراحل اولیه ساخت اثری از این هنرمند در واحه‌ی «لیوا» واقع در «ابوظبی» در حال شکل گرفتن است.

«کریستو» در «می» سال گذشته درگذشت و قرار است از هجدهم سپتامبر به مدت ۱۶ روز بر اساس ایده‌ای که این هنرمند مطرح کرده بود، طناب و پارچه‌های آبی ـ نقره‌ای دور طاق پیروزی پیچیده شود.

 

این پروژه تحقق ایده‌ای خواهد بود که در اوایل دهه ۶۰ میلادی در ذهن این هنرمند شکل گرفت؛ ایده‌ای که در آن ۲۵هزار متر مربع پارچه و ۳هزار متر طناب قرمز که همگی قابل‌ بازیافت هستند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اما این هنرمند متولد بلغارستان رویای ناتمام دیگری هم داشت و آن ساخت بزرگترین مجسمه جهان در امارات متحده عربی بود؛ کشوری که او در سال ۱۹۷۹ شیفته آن شد.

«کریستو» مدت طولانی به ساخت مجسمه‌ای با ارتفاع ۱۵۰ متر و ۳۰۰ متر طول با استفاده از بشکه‌های نفت چندرنگ بود فکر می‌کرد؛ ایده‌ای که در وبسایت این هنرمند از آن‌ به عنوان اثری با موزائیک‌هایی رنگی درخشان که بازتابی از معماری اسلامی هستند و به شکل یک مصطبه، شکل هندسی باستانی و آشنا برای مردم این منطقه ساخته می‌شود، یاد شده است.

«ولادیمیر یاواچو»، خواهرزاده و مدیر هر دو پروژه پاریس و ابوظبی این هنرمند معتقد است می‌توان ساخت این مجسمه را در پنج الی ۱۰ سال آینده به اتمام رساند. به گفته او تمام تمهیدات لازم برای ساخت این اثر آماده و حتی موقعیت مکانی آن مشخص شده است.

پروژه «طاق پیروزی» بدون استفاده از کمک‌های مردمی اجرا خواهد شد و برای تامین بودجه ۱۲ میلیون پوندی آن از سود حاصل از فروش آثار این هنرمند استفاده خواهد شد. برای اجرای پروژه ابوظبی نیز از همین روش استفاده خواهد شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح