کد خبر : 7681
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳
-

بستری ۱۱۲ بیمار کرونایی بد حال در بخش مراقبت های ویژه

بستری ۱۱۲ بیمار کرونایی بد حال در بخش مراقبت های ویژه

رشت- معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه ۱۱۲ بیمار کرونایی در شرایط بد قرار داشته و در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند، گفت: هموطنان به گیلان سفر نکنند.  آبتین حیدرزاده ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه هر روز شاهد بدتر شدن وضعیت کرونا در استان گیلان هستیم، اظهار

بستری ۱۱۲ بیمار کرونایی بد حال در بخش مراقبت های ویژه

رشت- معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه ۱۱۲ بیمار کرونایی در شرایط بد قرار داشته و در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند، گفت: هموطنان به گیلان سفر نکنند.

 آبتین حیدرزاده ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه هر روز شاهد بدتر شدن وضعیت کرونا در استان گیلان هستیم، اظهار کرد: متأسفانه ادامه این روند خبر خوبی برای استان گیلان نیست.

وی با بیان اینکه قطعاً ادامه این روند ما را به شرایط ماه‌های گذشته باز می‌گرداند، گفت: در حال حاضر ۷۱۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری است و بر اساس پیش بینی‌ها احتمال بستری بیش از ۱۰۰۰ بیمار را دور انتظار نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه در شبانه روز گذشته ۱۴۲ بیمار نیازمند به بستری در مراکز درمانی شناسایی و بستری شده‌اند، افزود: این در حالی است که روزانه بیش از ۱۲۰۰ بیمار کرونایی سرپایی نیز مراکز جامع سلامت استان مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند.

وی همچنین ادامه داد: ۱۱۲ بیمار در شرایط بد قرار داشته و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، گفت: از این تعداد هفت نفر طی شبانه روز گذشته به این بخش منتقل شده‌اند.

حیدرزاده با بیان اینکه در مقایسه با روزهای و هفته‌های گذشته شاهد افزایش چند برابری کرونا مثبت‌ها و بستری‌ها در استان هستیم، افزود: تعداد زیادی از بیماران بستری را مسافران تشکیل می‌دهند و با وجود توصیه ما به عدم سفر به استان خطر را به جان خریده و به گیلان سفر کردند و امروز در بیمارستان‌ها بستری هستند.

وی با اشاره به فوت هفت بیمار کرونایی طی شبانه روز گذشته در استان گیلان، گفت: در حال حاضر بر اساس آخرین آمارها ۱۴ شهرستان گیلان در وضعیت قرمز، دو شهرستان نارنجی و تنها یک شهرستان در وضعیت زرد قرار دارد.

معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تنها راهکار مقابله و جلوگیری از ابتلاء به کرونا استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌ها است، تأکید کرد: مسافران سفر خود را به گیلان به زمان دیگری موکول کنند و آنهایی که در استان حضور دارند هر چه سریع‌تر به شهرهای خود بازگردنند.

منبع:خبرنگار مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح