کد خبر : 71918
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱:۳۶
-

بهبودیافتگان از کرونا در علوم پزشکی سمنان به 5767 نفر رسیدند

بهبودیافتگان از کرونا در علوم پزشکی سمنان به 5767 نفر رسیدند

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از بستری شدن پنج بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان خبر داد. دکتر نوید دانائی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس اظهار کرد:

بهبودیافتگان از کرونا در علوم پزشکی سمنان به 5767 نفر رسیدند

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از بستری شدن پنج بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان خبر داد.

دکتر نوید دانائی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس اظهار کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 28 هزار و 133 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.

وی با بیان اینکه 6 شهرستان استان تحت پوشش علوم پزشکی سمنان خدمات بهداشتی و درمانی دریافت می‌کنند ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته و از دوم لغایت سوم تیرماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، پنج بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید۱۹ در شهرستان‌های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی این استان بستری شدند و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به 6 هزار و 646 نفر رسیده است .

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس اضافه کرد: علاوه بر این در این بیش از یک سال 21 هزار و 487 بیمار نیز به صورت سرپایی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه به 5767 نفر رسید.

دکتر دانایی بر لزوم توجه به پروتکل های بهداشتی تاکید و تصریح کرد: با وجود روند رو به کاهش بستری‌ها، توجه به حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت توصیه های بهداشتی مدافعان سلامت و پرهیز از دورهمی‌ها و شرکت در اجتماعات همچنان ضروری است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سلفون opp

دفتر مشق

اجاره خودرو لاکچری در دبی

اوه فیلم

خرید ورق رنگی گالوانیزه

کانکس ویلایی

خرید تتر

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post