کد خبر : 86652
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
-

تاکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی درباره ذات‌الریه در دوران دنیاگیری کرونا

تاکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی درباره ذات‌الریه در دوران دنیاگیری کرونا

هر ساله در تاریخ ۱۲ نوامبر “روز جهانی ذات الریه” گرامی داشته می شود. به گزارش ایسنا، هر ساله “روز جهانی ذات الریه” در تاریخ ۱۲ نوامبر و با هدف افزایش آگاهی افراد درباره بیماری ذات الریه و به منظور درکِ لزوم اتحاد جوامع و انجام اقدامات لازم برای مبارزه با این بیماری، گرامی داشته

تاکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی درباره ذات‌الریه در دوران دنیاگیری کرونا

هر ساله در تاریخ ۱۲ نوامبر “روز جهانی ذات الریه” گرامی داشته می شود.

به گزارش ایسنا، هر ساله “روز جهانی ذات الریه” در تاریخ ۱۲ نوامبر و با هدف افزایش آگاهی افراد درباره بیماری ذات الریه و به منظور درکِ لزوم اتحاد جوامع و انجام اقدامات لازم برای مبارزه با این بیماری، گرامی داشته می شود.

در حال حاضر و با توجه به برجسته بودن بیماری های تنفسی از جمله کووید۱۹، اهمیت روز جهانی ذات الریه نیز بیش از پیش مشخص می شود.

ذات الریه کشنده ترین بیماری عفونی برای کودکان و بزرگسالان در جهان محسوب می شود. بر اساس آمارهای رسمی به طور متوسط ذات الریه به تنهایی بیش از مجموع سه بیماری ایدز، سرخک و مالاریا از میان کودکان قربانی می‌گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از “نَشنال تودی”، کمبود اکسیژن ناشی از ابتلا به این بیماری در ریه ها، باعث می شود به اهمیت رسیدن اکسیژن کافی به بدن پی برده و سلامت ریه ها را به یک اولویت در سراسر جهان تبدیل می کند.

در ابتدا و در سال ۲۰۰۹ میلادی برای نخستین بار “روز جهانی ذات الریه” با عنوان اتحاد جهانی علیه ذات الریه در کودکان، گرامی داشته شد که هدف آن، آگاهی بخشی نسبت به حقایق ناخوشایند ذات الریه برای عموم افراد و جلب توجه جهانی نسبت به وضعیت نادیده گرفته شده این بیماری بوده است.

امسال هم این روز با شعار هر ساله با عنوان «ریه‌های سالم برای همه» گرامی داشته شده و این شعار کلی از همان سال تاکنون برای روز جهانی ذات الریه حفظ شده است.

بر اساس تخمین ها، در سالی که اولین روز جهانی ذات الریه گرامی داشته شد، این بیماری هر ساله باعث مرگ حدود ۱.۲ میلیون کودک می شد.

ظرف چهار سال پس از گرامی داشتن این روز در مقیاس بین‌المللی و جهانی، در سال ۲۰۱۳، سازمان جهانی بهداشت (WHO) و یونیسف (UNICEF) یک برنامه اقدام جهانی یکپارچه برای پیشگیری و کنترل ذات الریه و اسهال را اجرا کردند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

ورق استیل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

ظروف یکبارمصرف گیاهی

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تست علت سرگیجه

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح