کد خبر : 184916
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
-

تبلیغ روضه های سنتی در یک مستند

تبلیغ روضه های سنتی در یک مستند

مجموعه مستند «خانه های نورانی» به تهیه کنندگی محمد امین نوروزی در هفت قسمت با محوریت تبلیغ و ترویج روضه داری های سنتی ایران در شبکه مستند تولید شده است. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، نوروزی درباره این مستند گفت: این مجموعه مستند در ۷ قسمت ۵۰ دقیقه ای به

تبلیغ روضه های سنتی در یک مستند

مجموعه مستند «خانه های نورانی» به تهیه کنندگی محمد امین نوروزی در هفت قسمت با محوریت تبلیغ و ترویج روضه داری های سنتی ایران در شبکه مستند تولید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، نوروزی درباره این مستند گفت: این مجموعه مستند در ۷ قسمت ۵۰ دقیقه ای به کارگردانی هاشم مسعودی، بابک مینایی، عباس موزون، علی ملاقلی پور،  کریم فائقیان و امین لطفی ساخته شده و سوژه های اصلی ما در  شهرهای تهران، مشهد، همدان و بوشهر واقع شده اند.

این تهیه کننده افزود: بابک مینایی «خانه میرزا اسماعیل اربابی»، هاشم مسعودی «خانه علی مددی،حسینیه مددی» در مشهد،  علی ملاقلی پورخانه «سیدمحمد حوله‌ای»، کریم فائقیان خانه « آیت الله علم بلادی » در بوشهر، امین لطفی «مسجد و هیئت آقاجانی بیک» را کارگردانی کرده و عباس موزون هم مستند خانه «میرزا ابوالقاسم عطار» را ساخته است.

نوروزی درباره ژانر این مستندها گفت: می شود گفت این مجموعه  جستجویی برای یافتن روح معنوی حاکم بر مکان هایی است که در آن روضه خوانی اهل بیت (ع) با قدمت و سابقه طولانی برگزار می‌شود. تاکید مستند بر وجوه عاشقانه و معنوی اماکن است، نه صرفا درگیر ظواهر و تاریخچه بناها. در این منازل معمولا پیرغلامانی نورانی و با صفا مشغول خدمت در این روضه های می باشند، که بعضا حتی جزو اولیا خدا هستند و گفت‌وگو با این شخصیت ها همراه با ذکر خاطرات و استفاده از تصاویر آرشیوی استفاده شده است.

او درباره انگیزه اش از ساخت این مجموعه مستند هم گفت: این خانه ها پر از نور معنویت و آرامش است و در حد توان سازندگان باید به مردم منتقل و معرفی شود. این امکان شناخته شده تر بشوند. این خانه ها میراث نورانی ماست. طبعا برای رسیدن به چنین روایتی به سراغ مداح، چای ریز، سخنران، آشپز، نظافتچی و … که این نور را چشیده اند و مناسک و باورها را در سینه دارند رفتیم. البته لابه لای مستند از تصاویر آرشیوی ای هم استفاده شده است.

او با اشاره به تفاوت روضه خوانی های سنتی با روضه خوانی های امروزی گفت: برای بنده مطلق روضه های امام حسین (ع) محترم و مقدس است. بنده در جایگاه نقد آنها نیستم، اما در این مجموعه سعی کردیم، آنچه که در میراث گذشته بوده را بیان کنیم، ایجابی حرف می زنیم؛ طبیعتا وقتی نکاتی را درباره روضه های خانگی و سنتی مطرح می کنیم و مخاطب ببیند و بفهمد، متوجه خواهد شد که برخی از آنها در شیوه های عزاداری امروزی نیست. در واقع نگاه ما تبیینی است و می کوشیم روضه سنتی و اخلاصی که در آنهاست را تبلیغ و ترویج کنیم.

این تهیه کننده درباره روند تولید «خانه های نورانی» گفت: این مجموعه روزهای پایانی تولید را پشت سر می گذارد و ان شاءالله تا پایان سال آماده پخش خواهد بود.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

ورق استیل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

ظروف یکبارمصرف گیاهی

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تست علت سرگیجه

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح