تدوین سند فرهنگی آینده لرستان را از لحاظ فرهنگی ترسیم میکند
ایسنا/لرستان نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: تدوین سند فرهنگی استان یک نقشه راه است که آینده استان را از لحاظ فرهنگی ترسیم میکند. حجت الاسلام والمسلمین سید احمد شاهرخی در چهارمین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده که با دو موضوع برش استانی سند و فرهنگی و کمیته صیانت از جمعیت برگزار شد، اظهار
ایسنا/لرستان نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: تدوین سند فرهنگی استان یک نقشه راه است که آینده استان را از لحاظ فرهنگی ترسیم میکند.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد شاهرخی در چهارمین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده که با دو موضوع برش استانی سند و فرهنگی و کمیته صیانت از جمعیت برگزار شد، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی به عنوان بازوی اجرایی شورای عالی انقلاب فرهنگی در استان از کلیه افرادی که در تدوین این سند تلاش کردهاند تقدیر میکند و لازم است که سند مذکور تکمیل و در اسرع وقت ارائه شود.
وی تصریح کرد: قرار شده است که طی جلسهای با حضور دبیران کمیتههای پنجگانه ذیل شورای فرهنگ عمومی محتوای اولیه سند برش استانی مجددا مورد بررسی قرار گیرد و تصمیمات لازم برای تصویب نهایی آن اتخاذ شود. این سند از آن جهت اهمیت دارد که نقشه راه فرهنگی استان در سالهای آینده است.
محمود ثمینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان و رئیس کارگروه نیز با اشاره به اینکه تدوین سند فرهنگی استان یک نقشه راه است که آینده استان را از لحاظ فرهنگی ترسیم می کند، خاطرنشان کرد: سند فرهنگی استان قائم به شخص نیست و ارزش و اهمیت فراوانی دارد که کار تدوین آن با همت کارگروه اجتماعی و کمیتههای زیرمجموعه در حال اتمام است و تصویب نهایی و اجرا و نظارت بر اجرای آن بر عهده شورای فرهنگ عمومی است که با توجه به وجود شخصیتی همچون دکتر شاهرخی در مسند ریاست آن قطعا شاهد تحول فرهنگی مناسبی در زمینه تحقق این سند خواهیم بود.
وی تصریح کرد: با توجه به ضیق وقت انتظار میرود که حداکثر ظرف سه روز آینده دبیران کمیتههای پنجگانه، اولویتهای سند مذکور را نهایی و جهت تصویب به شورای فرهنگ عمومی استان ارسال کنند و سپس برای تصویب نهایی به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارسال شود.
معاون استاندار لرستان اضافه کرد: نکته دیگری که حائز اهمیت است موضوع جمعیت و سالمندی است که دغدغههای فراوانی برای مسئولان ارشد کشوری و استانی بوجود آورده است، ما در ۲۰ سال قبل جزء جوانترین کشورهای جهان بودیم که به دلایل مختلف این جایگاه را از دست دادهایم. جمعیت ما به طرز نگران کنندهای به سمت پیری میرود که باید مانع این پدیده شویم.
وی بیان کرد: به این منظور یک بخش اقدامات فرهنگی است که باید متولیان فرهنگ جامعه با اقدامات و برنامههای خود این مسیر را تغییر دهند و از طرف دیگر بایستی در سایر زمینهها هم دستگاههای اجرایی به خصوص در حوزه تامین شغل، فرصت اشتغال، و توسعه استان که به باروری جمعیت و جوان شدن آن کمک فروانی میکند اقدامات لازم صورت پذیرد و مسئله مانع زدایی از تولید و پشتیبانی از تولید در صحنه عمل تحقق یابد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی با اشاره به اهمیت انجام کارفرهنگی در زمینه اشتغال و تولید، عنوان کرد: شغل، فقط پشت میز نشینی و کارمند اداری شدن نیست و باید این نگرش را با کمک ارکان آموزشی، تبلیغی و ترویجی نظام متحول سازیم تا مساله اشتغال در بخشهای دیگر مورد توجه نسل جوان جامعه قرار بگیرد.
گفتنی است در ابتدای این نشست گزارشی از چگونگی تدوین برش سند فرهنگی و میزان پیشرفت کار توسط مریم پورسرتیپ دبیر کارگروه ارائه شد.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0