کد خبر : 156077
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹
-

تشکیل کارگروهی برای نظارت بر نحوه تخصیص و توزیع ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی

تشکیل کارگروهی برای نظارت بر نحوه تخصیص و توزیع ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ساز و کار نظارت بر نحوه تخصیص و توزیع ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰ را تعیین کردند. به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بعدازظهر امروز (یکشنبه) مجلس و  در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، ردیف ۴ و ۵ بند

تشکیل کارگروهی برای نظارت بر نحوه تخصیص و توزیع ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ساز و کار نظارت بر نحوه تخصیص و توزیع ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰ را تعیین کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بعدازظهر امروز (یکشنبه) مجلس و  در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، ردیف ۴ و ۵ بند ب تبصره ۱ ماده واحده لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.

بر اساس ردیف ۴ بند ب تبصره ۱ ماده واحده لایحه، منابع واریزی از محل ردیف شماره۷۱- ۵۳۰۰۰۰ جدول شماره (۹) این قانون صرف تامین معیشت، دارو و تجهیزات پزشکی می شود.

در مواردی که دولت نسبت به تخصیص ارز ترجیحی مبادرت می کند کارگروهی مرکب از رئیس کل بانک مرکزی (دبیر کارگروه)، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و بالاترین مقام دستگاه اجرایی ذیربط موظفند سیاستگذاری و فرآیند تخصیص، توزیع و موارد مصرف ارز ترجیحی را به گونه ای اجراء و نظارت کنند که کالاها و خدمات مشمول به هنگام، به اندازه و با قیمت متناسب با نرخ ترجیحی ارز به مصرف کننده نهایی برسد. مقامات فوق در اجرای این جز به صورت تضامنی مسوولیت دارند.

بانک مرکزی موظف است با همکاری دستگاه های یادشده، به صورت ماهیانه گزارش اجرای این بند از جمله تصریح بر مواد مصرف و دریافت کنندگان ارز ترجیحی، میزان ارز پرداختی، میزان کالاهای وارداتی یا ارز ترجیحی و قیمت آن ها را تهیه و به کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و کمیسیون های ذیربط مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

بر اساس ردیف ۵ بند ب تبصره ۱ ماده واحده لایحه، به منظور کنترل بازار ارز بانک مرکزی مجاز است نسبت به عرضه ارز به نرخ حداکثر تا دو درصد (%۲)کمتر از نرخ سامانه معامالت الکترونیکی (ets) اقدام نماید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح