کد خبر : 80163
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
-

تمدید مهلت ثبت نام در المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو

تمدید مهلت ثبت نام در المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو

مهلت ثبت نام در دوازدهمین المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو به درخواست نهادهای ترویجی و دانش‌آموزان علاقمن تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ تمدید شد. به گزارش ایسنا، دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و هماهنگی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برگزار می‌شود. این المپیاد به تایید بنیاد

تمدید مهلت ثبت نام در المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو

مهلت ثبت نام در دوازدهمین المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو به درخواست نهادهای ترویجی و دانش‌آموزان علاقمن تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش ایسنا، دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و هماهنگی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برگزار می‌شود. این المپیاد به تایید بنیاد ملی نخبگان نیز رسیده است و مدال‌آوران از جوایز و امتیازات بنیاد بهره‌مند خواهند شد.

تاکنون ۱۱ دوره المپیاد دانش‌آموزی نانو در مراحل مختلف به صورت برگزاری آزمون تئوری در سطح کشور و برگزاری یک اردوی علمی-عملی برای برگزیدگان مراحل تئوری برگزار شده است و برگزیدگان نهایی با توجه به آزمون‌های مرحله عملی معرفی شده‌اند.

دوره دوازدهم این المپیاد در سه دوره شامل دو مرحله کتبی و یک مرحله عملی برگزار خواهد شد.

آزمون مرحله اول دوازدهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو ۴ مردادماه ١٤٠٠ به صورت آنلاین در سایت باشگاه نانو به نشانی www.nanoclub.ir  برگزار می‌شود. این آزمون شامل ۲۵ سوال چهارگزینه‌ای است. لینک آزمون از ساعت ۹ تا ۱۲ روز ۴ مردادماه فعال است و آزمون دارای نمره منفی است.

آزمون مرحله دوم این دوره که شامل سوالات چهارگزینه‌ای و تشریحی است، ۴ شهریور ماه ۱۴۰۰ با حضور منتخبین مرحله اول به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

و در نهایت، مرحله سوم (رقابت پایانی این دوره) با حضور نفرات برتر مرحله دوم و بر اساس شرایط شیوع ویروس کرونا، متعاقبا اعلام می شود.

جزییات هر مرحله، پیش از برگزاری در سایت باشگاه نانو اطلاع‌رسانی می‌شود.

متقاضیان ثبت نام در دوازدهمین المپیاد علوم و فناوری نانو، می‌توانند با مراجعه به سایت باشگاه نانو به نشانی www.nanoclub.ir نسبت به ثبت‌نام گروهی (توسط نهادهای ترویجی مورد تایید ستاد نانو) و یا انفرادی اقدام کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سلفون opp

دفتر مشق

اجاره خودرو لاکچری در دبی

اوه فیلم

خرید ورق رنگی گالوانیزه

کانکس ویلایی

خرید تتر

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post  post