کد خبر : 156827
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۲
-

توقیف 305 تاکسی با “تخلفات کرونایی” / 90 درصد رانندگان پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند

توقیف 305 تاکسی با “تخلفات کرونایی” / 90 درصد رانندگان پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه از اجرای بیش از 90 درصدی پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهرِ کرمانشاه خبر داد. غلامرضا شهبازی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به استمرار نظارت ها بر اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه

توقیف 305 تاکسی با "تخلفات کرونایی" / 90 درصد رانندگان پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه از اجرای بیش از 90 درصدی پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهرِ کرمانشاه خبر داد.

غلامرضا شهبازی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به استمرار نظارت ها بر اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه گفت: در حال حاضر تعداد گشت‌ها در این زمینه به شش گشت افزایش یافته و سه دستگاه خودروی دیگر خریداری شده که از سال آینده به این مجموعه اضافه خواهند شد.

وی افزود: این گشت ها علاوه بر برخورد با مسافربرهای شخصی و توقیف آنها بر اساس حکم دادستانی، بر رعایت پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه نظارت خواهند داشت.

وی تصریح کرد: استفاده از ماسک توسط رانندگان و مسافران، وجود دو سرنشین در صندلی عقب و رعایت فاصله اجتماعی در صندلی های اتوبوس از جمله موارد مورد بررسی در بازرسی گشت ها است.

شهبازی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده تخلف بار اول و دوم تذکر داده شده و سپس خودرو به مدت 15 روز توقیف و در صورت تکرار تخلفات کرونایی مدت توقیف به یک ماه افزایش یافته و نهایتا در صورت تکرار در دفعات بعدی، راننده متخلف به مراجع قضایی معرفی می شود.

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه، امسال 305 تاکسی به دلیل تخلفات کرونایی از جمله عدم استفاده از ماسک توقیف شده اند.

شهبازی در ادامه از توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده رایگان در میان رانندگان تاکسی و اتوبوس خبر داد وافزود: در حال حاضر روزانه به هر تعداد که مورد نیاز رانندگان تاکسی و اتوبوس باشد، میان آنها ماسک و مواد ضدعفونی کننده توزیع می شود.

وی با اشاره به اجرای مطلوب پروتکل های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه گفت: در حال حاضر بیش از 90 درصد رانندگان تاکسی و اتوبوس در شهر کرمانشاه پروتکل ها را رعایت می کنند.

به گفته شهبازی در حال حاضر بیش از 6900 تاکسی، بیش از 2700 خودروی آژانس و بیش از 200 دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه فعال است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح