کد خبر : 152151
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
-

تولید استیک با گوشت آزمایشگاهی شبیه به گوشت واقعی

تولید استیک با گوشت آزمایشگاهی شبیه به گوشت واقعی

پژوهشگران ژاپنی سعی دارند با استفاده از گوشت تولید شده در آزمایشگاه، استیک‌هایی شبیه به نمونه واقعی ارائه دهند. به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، پژوهشگران یک گام به تولید استیک مصنوعی نزدیک‌تر شده‌اند. آنها نمونه کوچکی از گوشت کشت‌شده را ارائه داده‌اند که به عضله واقعی شباهت دارد و همین موضوع، در

تولید استیک با گوشت آزمایشگاهی شبیه به گوشت واقعی

پژوهشگران ژاپنی سعی دارند با استفاده از گوشت تولید شده در آزمایشگاه، استیک‌هایی شبیه به نمونه واقعی ارائه دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، پژوهشگران یک گام به تولید استیک مصنوعی نزدیک‌تر شده‌اند. آنها نمونه کوچکی از گوشت کشت‌شده را ارائه داده‌اند که به عضله واقعی شباهت دارد و همین موضوع، در ایجاد تکه‌های بزرگ گوشت با ساختار شبه واقعی، اهمیت زیادی دارد.

بسیاری از پژوهشگران سعی دارند گوشت پرورش یافته در آزمایشگاه را تولید کنند تا اثرات زیست‌محیطی تولید گوشت و نگرانی‌های اخلاقی مربوط به دام‌ها را از بین ببرند. در حالی که برخی سعی دارند مواد گیاهی را جایگزین کنند تا محصولی شبیه به گوشت ارائه دهند، هدف برخی دیگر، پرورش سلول‌های حیوانی است تا گوشت مصنوعی شبیه به نمونه واقعی را ارائه دهند.

این نمونه از گوشت مصنوعی تاکنون با ساختار گوشت واقعی مطابقت نداشته است زیرا لایه‌های پیچیده عضله و چربی را ندارد. نتیجه، گوشت چرخ شده‌ای است که می‌توان از آن برای تولید همبرگر استفاده کرد. نمونه مشهوری از این نوع همبرگر، در سال ۲۰۱۳ در یک کنفرانس مطبوعاتی پخته شد. پژوهشگران اکنون سعی دارند نمونه‌ای شبیه به استیک یا گوشت تکه تکه شده ارائه دهند.

گروهی از پژوهشگران “دانشگاه توکیو”(UTokyo) به سرپرستی “شوجی تاکئوچی”(Shoji Takeuchi)، پژوهشگر این دانشگاه، روش جدیدی برای پرورش سلول‌های عضلانی گاو یافته‌اند. سلول‌ها خود را به صورت رشته‌های بلندی درمی‌آورند که به رشته‌های عضلانی واقعی شباهت دارند.

تاکئوچی گفت: ما گوشت استیک با فیبرهای عضلانی تولید کرده‌ایم که در یک جهت مرتب شده‌اند.

هنگامی که سلول‌های کشت‌شده با الکتریسیته تحریک می‌شوند، از روش منقبض شدن فیبرهای عضلانی تقلید می‌کنند. بدین ترتیب، بافت گوشت تولید شده، بیشتر به گوشت گاو شباهت پیدا می‌کند و امید است که مردم، تمایل بیشتری به خوردن آن داشته باشند.

مرحله بعدی، پرورش تکه‌های بزرگتر است. قطعاتی که تاکنون تولید شده‌اند، چند گرم وزن دارند و تاکئوچی می‌خواهد این مقدار را به ۱۰۰ گرم برساند. وی افزود: ما برای واقعی‌تر شدن گوشت، بافت‌های دیگری مانند چربی و رگ‌های خونی را به آن اضافه خواهیم کرد.

هیچ‌کس تاکنون سعی نکرده است که گوشت کشت‌شده جدید را بخورد. تاکئوچی گفت: ما در روند مشورت با کمیته اخلاق دانشگاه هستیم تا در مورد خوردن و ارزیابی این محصولات تصمیم‌گیری کنیم.

این آزمایشگاه با شرکت ژاپنی نیسین فودز(Nissin Foods) همکاری می‌کند تا گوشت کشت‌شده به بازار عرضه شود.

این پژوهش، در مجله “Science of Food” به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

تعمیر لباسشویی

قیمت گاری دستی قدیمی

سئو در مشهد

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

درمان قطعی گال

اسباب بازی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

تعمیر لباسشویی سامسونگ

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

تعمیر لباسشویی

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح