«جامعهشناسی اعتیاد» منتشر شد
«جامعهشناسی اعتیاد؛ از افیون تا کریستال» نوشته سعید مدنی قهفرخی منتشر شد. به گزارش ایسنا، این کتاب در ۵۵۲ صفحه و با قیمت ۹۵ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه راهی بازار شده است. در معرفی این کتاب آمده است: مسئله مهمی که ذهن بسیاری از پژوهشگران و مجریان فعال در زمینه سوء مصرف
«جامعهشناسی اعتیاد؛ از افیون تا کریستال» نوشته سعید مدنی قهفرخی منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۵۵۲ صفحه و با قیمت ۹۵ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه راهی بازار شده است.
در معرفی این کتاب آمده است: مسئله مهمی که ذهن بسیاری از پژوهشگران و مجریان فعال در زمینه سوء مصرف مواد مخدر و اعتیاد را به خود مشغول کرده این است که آیا تکرار چرخه معیوب اعتیاد و ناکامیهای مکرر در تلاشهای صورتگرفته برای حل معضل سوء مصرف مواد مخدر را باید به عنوان امری مسلم ناشی از شرایط ژئوپلیتیک و دیگر دلایل خارج از اراده مدیریت اعتیاد دانست یا حاصل نقاط ضعف و ناکارآمدی این مدیریت قلمداد کرد. بدون تحلیل ساختار جامعه ایران و پویش تاریخی آن، ویژگیهای فرهنگ ایرانی، تحلیل هویت ایرانی – اسلامی، موضع دین و فرق دینی به اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر، ساخت قدرت و نقش آن در تجارت مواد مخدر، خردهفرهنگهای ایرانی، موقعیت ژئوپلیتیک ایران در منطقه، ویژگیهای شخصیتی و روح ایرانی نمیتوان پدیده اجتماعی پایداری مثل اعتیاد را که حضور آن از کوچه و خیابان تا کنج خانهها و اندرونی، قرنهاست گزارش شده شناخت و درباره علل ماندگاری آن قضاوت کرد.
کتاب حاضر تلاشی است در این زمینه که در شش فصل ارائه شده است. در فصل اول، مروری بر تجارب مدیریت اعتیاد از گذشته تا سال ۱۳۸۰ شده و سپس مفاهیم مهم و اصلی تعریف شدهاند. در فصل دوم تجارب مدیریت اعتیاد در سطح جهانی بررسی شده است. در این فصل تلاش شده تا حتیالامکان تصویری جامع از وضعیت جهانی اعتیاد ارائه شود. فصل سوم کتاب، گزارش جامعی است از وضعیت اعتیاد و سوء مصرف مواد در فاصله سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵. در فصل چهارم سازمان، سیاستها و برنامههای مدیریت کاهش تقاضا بررسی و تحلیل شدهاند. در فصل پنجم تلاش شده تا ارزیابی کیفی از برنامههای مبارزه با اعتیاد در حوزههای پیشگیری، درمان، کاهش زیان و مشارکت سازمانهای مردمنهاد ارائه شود. و بالاخره در فصل ششم سیاستهای اجتماعی در زمینه اعتیاد در ایران بررسی شدهاند، تا از خلال آن بتوانیم به نقد رادیکال وضعیت کنونی بپردازیم و ریشههای وضعیت موجود را واکاوی کنیم.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0