جستجو در شبکههای اجتماعی خستگی ناشی از کار را افزایش میدهد
ایسنا/خراسان رضوی نتایج بررسیها نشان میدهد که گذراندن زمانهای استراحت کوتاهمدت بین ساعات کاری در شبکههای اجتماعی منجر به کاهش خستگی نخواهد شد و حتی نتایج برعکس نیز به همراه خواهد داشت. به نقل از مدیکال اکسپرس، ظهور تلفنهای هوشمند تاثیر عمیقی در جامعه گذاشته است زیرا نهتنها برای برقراری تماس یا ارسال پیام کوتاه از
ایسنا/خراسان رضوی نتایج بررسیها نشان میدهد که گذراندن زمانهای استراحت کوتاهمدت بین ساعات کاری در شبکههای اجتماعی منجر به کاهش خستگی نخواهد شد و حتی نتایج برعکس نیز به همراه خواهد داشت.
به نقل از مدیکال اکسپرس، ظهور تلفنهای هوشمند تاثیر عمیقی در جامعه گذاشته است زیرا نهتنها برای برقراری تماس یا ارسال پیام کوتاه از آن استفاده میشود بلکه برای تعامل با طیف گستردهای از برنامهها نیز کاربرد دارد.
شواهد نشان میدهد، افراد گاهی برای رفع خستگی از تلفنهای همراه استفاده میکنند اما این کار تاثیری در کاهش استرس و خستگی آنان ندارد.
گروهی از محققان دانشگاه رادبود هلند دریافتند، کارکنانی که برای گذراندن زمان استراحت از تلفنهای هوشمند استفاده میکنند، کاهش بیحوصلگی و خستگی را گزارش نمیکنند.
محققان برای درک نتایج بررسی از ۸۳ داوطلب دانشجوی دکترا استفاده کردند و از آنان خواستند تا میزان خستگی در هر ساعت از زمان کار را اعلام کنند، همچنین برنامهای بر روی گوشیهای همراه آنان نصب شده بود که استفاده از گوشی را ثبت میکرد.
محققان قادر به ردیابی شرکتکنندگان هنگام استفاده از تلفنهای همراه در زمان خستگی و ملالت بودند درنتیجه نتایج را با گزارشهای ارائه شده توسط شرکتکنندگان در این زمان مقایسه کردند.
آنان دریافتند که استفاده از تلفن نهتنها خستگی را برطرف نمیکند بلکه در بسیاری از موارد اوضاع را بدتر هم خواهد کرد.
محققان افزودند: در این بررسی، افرادی که احساس خستگی داشتند و افرادی که واقعا خسته بودند به یک میزان از گوشی همراه استفاده کردند.
محققان عنوان کردند: این تحقیق یک بررسی کوچک است اما نتایج آن نشان داد که کارکنان هنگام رفع خستگی میتوانند از گزینههای دیگری استفاده کنند تا منجر به کاهش خستگی و افزایش شادی شود.
آنان پیشنهاد میکنند که اگر افراد از تلفن همراه برای این اهداف استفاده میکنند، به جای پیمایش بیهدف، از روشهایی مانند دیدن تصاویر عزیزان لذت ببرند.
یافتههای این بررسی در نشریه Royal Society Open Science منتشر شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0