کد خبر : 4729
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
-

حسینی مزاری: صلح، گم شده افغانستان است

حسینی مزاری: صلح، گم شده افغانستان است

یک کارشناس مسائل افغانستان با تاکید بر این که صلح گم شده مردم افغانستان است، گفت: آمریکایی‌ها نه تنها اقدامی در جهت صلح و ثبات انجام ندادند بلکه با مخالفت با هر گونه اقدام برای صلح از دولت و مردم این کشور حمایت نکرده و کارشکنی کردند. به گزارش ایسنا حجت الاسلام حسینی مزاری در

حسینی مزاری: صلح، گم شده افغانستان است

یک کارشناس مسائل افغانستان با تاکید بر این که صلح گم شده مردم افغانستان است، گفت: آمریکایی‌ها نه تنها اقدامی در جهت صلح و ثبات انجام ندادند بلکه با مخالفت با هر گونه اقدام برای صلح از دولت و مردم این کشور حمایت نکرده و کارشکنی کردند.

به گزارش ایسنا حجت الاسلام حسینی مزاری در نشستی با عنوان افغانستان ، صلح و امنیت پایدار اظهار کرد: در طول تاریخ مردم افغانستان جنگ طلب نبوده  و هیچ جنگی را آغاز نکردند بلکه هر جنگی در افغانستان علیه آن انجام شده بر مردم و کشور افغانستان تحمیل شده است.

وی تصریح کرد: در ۴ دهه اخیر شوروی ها در دهه ۵۰  و ۱۰۰ پاکستانی ها با حمایت آمریکا، انگلیس و عربستان و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس و در دهه ۸۰ و ۹۰ نیز غربی ها که در راس آنها آمریکا بوده جنگ را بر مردم و کشور افغانستان تحمیل کردند.

این کارشناس مسائل افغانستان با تاکید بر این که صلح گم شده مردم افغانستان است گفت: اگرچه غربی ها و به ویژه آمریکایی ها در ابتدای دهه ۸۰ علیه افغانستان به بهانه برقراری صلح و ثبات کشور را به اشغال خود درآوردند در طول این مدت همواره با صلح و ثبات مخالفت کردند اما دولت و مردم افغانستان طی دو دهه اخیر به دنبال برقراری صلح بودند .

رئیس خبرگزاری آوا در ادامه اظهار کرد: در مقابل دیدیم که غربی ها نه تنها از دولت و مردم افغانستان حمایت نکردند بلکه کارشکنی کرده و اعتقادی به برقراری صلح نداشتند.

حسینی مزاری در ادامه اظهار کرد: کشورهای همسایه به ویژه جمهوری اسلامی ایران در حوزه برقراری صلح و ثبات اقداماتی انجام دادند اما در مقابل آمریکایی ها با برقراری صلح با طالبان و امضای تفاهم نامه در دوحه زمینه بحران و تنش های جدید در افغانستان را فراهم کردند تا شرایط و فضا برای جنگ داخلی درافغانستان ایجاد شود.

وی خاطر نشان کرد: اکنون افغانستان نیاز به صلح دارد و این صلح با محوریت خود افغان ها باید اتفاق افتد. لازم است که جمهوری  اسلامی ایران نیز در این وادی ورودی جدی داشته باشد و قطعا در این عرصه توفیق پیدا خواهد کرد البته کشورهای منطقه نیز باید از این روند حمایت کنند.

این کارشناس مسائل افغانستان در پایان ابراز کرد: گفت و گوهای صلح که در تهران آغاز شد روند خوبی داشته و امیدواریم با برقراری صلح و ثبات نتیجه دلخواه نیز به دست آید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سینی کابل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح