کد خبر : 5970
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
-

در باشگاه‌های بزرگ، تیم‌های پایه تحت‌الشعاع تیم‎‌های اصلی هستند

در باشگاه‌های بزرگ، تیم‌های پایه تحت‌الشعاع تیم‎‌های اصلی هستند

منبع: ایسنا یک مربی فعال در فوتبال پایه گفت: متاسفانه در باشگاه های بزرگ همه نگاه ها به تیم اصلی است و تیم های پایه تحت الشعاع این تیم ها قرار می‌گیرند. رضا تابش در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: در مدارس فوتبال فصلی، عمدتا هدف از برگزاری پر کردن اوقات فراغت نوآموزان است.

در باشگاه‌های بزرگ، تیم‌های پایه تحت‌الشعاع تیم‎‌های اصلی هستند

منبع: ایسنا یک مربی فعال در فوتبال پایه گفت: متاسفانه در باشگاه های بزرگ همه نگاه ها به تیم اصلی است و تیم های پایه تحت الشعاع این تیم ها قرار می‌گیرند.

رضا تابش در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: در مدارس فوتبال فصلی، عمدتا هدف از برگزاری پر کردن اوقات فراغت نوآموزان است. این هدف هم از طرف والدین و هم از سوی برگزارکنندگان می تواند اعمال شود. البته در این بین نیز سودجویانی هستند که از علاقه والدین برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان‌شان آگاه بوده و با تشکیل کلاس های بی محتوا و استفاده از تجهیزات، زمین نامناسب و به کارگیری مربیان بی دانش سعی در پر کردن جیب خود دارند. در چنین شرایطی جا دارد والدین با استعلام از اداره‌ ورزش و جوانان و هیات فوتبال و کارشناسان تربیت بدنی آموزش و پرورش محل سکونت خود، از معتبر بودن مدرسه فوتبال مورد نظر خود مطمئن شوند.

وی درباره مدارس فوتبال دائمی نیز عنوان کرد: در این نوع از مدارس فوتبال که در کل سال فعال هستند،‌ اهداف والدین و برگزارکنندگان متفاوت است. این جا برای نوآموزان اهداف بلندمدت تعریف می‌شود زیرا از آن جا که در حال حاضر فوتبال یک صنعت محسوب می شود، والدین برای آینده شغلی فرزندان خود برنامه دارند و به همین دلیل نیز به دنبال بستر مناسبی برای پرورش استعداد بالقوه احتمالی فرزندان خود هستند تا بتوانند آن را به فعل برسانند. در این بین نیز باید هم و غم خود را به کار گیرند تا از منابعی که پیش‌تر به آن اشاره داشتم، بهترین محیط را برای پیشرفت فرزندان خود انتخاب کرده تا احیانا گرفتار حیله سودجویانی که در این بستر دام پهن کرده اند، نشوند.

این مربی فوتبال پایه با بیان این که به امید روزی که با نظارت دستگاه‌های مسئول دست این گونه فریب کاران رو شود تا والدین با خیالی راحت فرزندان خود را به دست مربیان و مدیران کاربلد و دلسوز در مدارس فوتبال بسپارند و شاهد شکوفایی نوگلان عرصه فوتبال باشیم، افزود: تا دیگر علی دایی ها در سن ۲۴ سالگی کشف نشوند، بلکه در همان سنین ۱۴ و ۱۵ سالگی در تیم های ملی پایه دیده شوند.

وی عنوان کرد: باید روی افرادی که در تیم های پایه کار می کنند، نظارت باشد و صلاحیت آن ها پیش از کار در این رده احراز شود. گمان می‌کنید با برگزاری یک مسابقه در هم و برهم می‌توانیم بستر مناسب را برای رشد و تعالی از راه رسیده‌های فوتبال فراهم کنیم؟ اگر چنین خیالی داریم، بدون رودربایستی باید گفت که زهی خیال باطل.

سرمربی تیم فوتبال امید فولاد جندی شاپور دزفول در فصلی که گذشت، تاکید کرد: فوتبال پایه فقط در یک مورد است که به دل‌ها چنگ خواهد زد و آن این که ما امنیت لازم برای حفظ و حراست این نوگلان را فراهم نکنیم. حتما مسوولان ورزشی و فوتبال ما به این امر اهتمام می‌ورزند ولی بد نیست برای گوشزد هم که شده است، اعلام کنیم آن طور که شما فکر می‌کنید، اوضاع رو به راه نیست.

وی درباره عدم پیشرفت فوتبال خوزستان در بخش پایه نیز گفت: یکی از اصلی ترین دلایل عدم پیشرفت این است که مربیان امنیت شغلی ندارند که از بازیکنان جوان استفاده کنند و به همین خاطر ترجیح می دهند که از بازیکنان با تجربه استفاده کنند و در این صورت باشگاه باید هزینه زیادی را بابت این مساله پرداخت کند. باید در رده پایه برنامه ریزی دقیق و ویژه انجام شود تا باشگاه بتواند آکادمی قوی و خوبی داشته باشد و از طرفی نیز باید استعدادیابی به صورت اصولی انجام شود تا استعدادهای لازم شناسایی و پرورش داده شوند.

تابش تاکید کرد: در حال حاضر فصل تابستان است و اولیا می‌خواهند فرزندان‌شان را به مدرسه فوتبال بفرستند. آن ها باید پیش از این که فرزندان شان را جایی بگذارند، تحقیق کنند و شناخت لازم را نسبت به آن مجموعه داشته باشند و تنها به آگهی هایی که منتشر می شود، تکیه نکنند.

وی در مورد مشکلات این تیم های پایه افزود: متاسفانه در باشگاه های بزرگ همه نگاه ها به تیم اصلی است و تیم های پایه نیز تحت الشعاع این تیم ها قرار می‌گیرند اما بازهم این شرایط در مقایسه با تیم های خصوصی بهتر است. در باشگاه ها یک مجموعه وجود دارد که نظارت نیز صورت می گیرد اما برای مثال در باشگاه های خصوصی می‌بینید که یک نفر، هم مربی است و هم مالک و هم سرپرست. شرایط چندان تعریفی نیست و کسی اهمیت زیادی برای پایه ها قائل نیست. در این باشگاه ها منتظر هستند بازیکنی جای دیگر ساخته شود و بعد هم بروند و آن را بیاورند و استفاده کنند. تمام این شرایط در حالی است که در کشورهای پیشرفته، بهترین مربیان و امکانات را برای تیم های پایه می گذارند.

این مربی فوتبال گفت: از جنوبی ترین تا شمالی ترین نقطه استان از نظر استعداد غنی هستیم اما متاسفانه پرورش کننده خوبی نداریم و باید روی این مساله کار کنیم. موضوع در فوتبال پایه تنها بحث آموزش شوت زدن و بغل پا نیست، بلکه به بازیکن باید روش راه رفتن و خیلی از مسائل دیگر را یاد داد. چند سال پیش در تیم ملی نونهالان دو بازیکن با هم همبازی بودند که یکی از آن ها در حال حاضر یکی از بهترین بازیکنان لیگ ایران است و دیگری با وجود این که استعداد خیلی خوبی داشت اما از پرورش دهنده خوبی برخوردار نبود، با وجود این که چند سالی هم در سطح اول فوتبال بازی کرد اما فوتبالش در همین سن جوانی رو به پایان است.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سینی کابل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح