راهاندازی کارگزاری تامین اجتماعی در کامفیروز

امام جمعه کامفیروز با اشاره به قرار داشتن در هفته تامین اجتماعی، لزوم راه اندازی کارگزاری این نهاد در شهر کامفیروز را خواستار شد. حجتالاسلام محمد تقیزاده در نماز جمعه ۲۵تیر کامفیروز گفت: علی رغم کثرت روستاها و تعداد زیادی از مردم منطقه که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، متاسفانه تنها کارگزاری تامین

امام جمعه کامفیروز با اشاره به قرار داشتن در هفته تامین اجتماعی، لزوم راه اندازی کارگزاری این نهاد در شهر کامفیروز را خواستار شد.
حجتالاسلام محمد تقیزاده در نماز جمعه ۲۵تیر کامفیروز گفت: علی رغم کثرت روستاها و تعداد زیادی از مردم منطقه که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، متاسفانه تنها کارگزاری تامین اجتماعی که به مردم منطقه خدمات رسانی می کرد چند سالیست تعطیل شده است.
او خاطرنشان کرد: تعطیل شدن این کارگزاری برای مردم مشکلات فراوانی را با توجه به تورم و هزینه های بالای سفر به مرکز شهرستان درست کرده است. لذا انتظار از مسئولین آن است که یک شعبه و کارگزاری تامین اجتماعی را در کامفیروز احیا کنند تا روزانه شاهد ایاب و ذهاب طیف وسیعی از کارگران و کشاورزان منطقه به مرکز شهرستان، آن هم از طریق جادههای پرخطر این بخش، نباشیم.
امام جمعه کامفیروز با اشاره به فرارسیدن ۲۸ تیر سالروز تاسیس شورای نگهبان، ضمن تشکر از اعضای محترم این شورا در خصوص دقت عمل بالا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد چنین ادامه داد: شورای نگهبان نبض نظام اسلامی است و وظیفه همگان است.
تقیزاده با بیان اینکه باید از جایگاه راهبردی این نهاد مقدس بر تمام تصمیمات، حمایت شود، گفت: شاید برخی از تصمیمات این شورا حتی مورد تایید رهبر معظم انقلاب هم نباشد اما بعد از از آن که شورای نگهبان تصمیمی را اتخاذ کرد همگان ولو که آن تصمیم را قبول نداشته باشند باید قاطعانه حمایت کنند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0