کد خبر : 137892
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۶
-

زنان همیشه در فرهنگ اسلامی و ایرانی خوش درخشیده اند

زنان همیشه در فرهنگ اسلامی و ایرانی خوش درخشیده اند

ایسنا/قم آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در پیامی به نشست «زن تراز انقلاب اسلامی»، گفت: در فرهنگ اسلامی و ایرانی زنان همیشه خوش درخشیدند و در هیچ مکتب و گرایشی این‌گونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته است. در این پیام آمده است: با سلام و تحیت به آن مجمع محترم و

زنان همیشه در فرهنگ اسلامی و ایرانی خوش درخشیده اند

ایسنا/قم آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در پیامی به نشست «زن تراز انقلاب اسلامی»، گفت: در فرهنگ اسلامی و ایرانی زنان همیشه خوش درخشیدند و در هیچ مکتب و گرایشی این‌گونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته است.

در این پیام آمده است: با سلام و تحیت به آن مجمع محترم و تسلیت شهادت امام کاظم(ع) و تبریک عید سعید مبعث مکتب حیات‌بخش اسلام که کامل‌ترین ادیان است، با توجه به نظر واقع‌بینانه به انسان، وظایف و تکالیف او، موقعیت بانوان را به نحوه اصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با عنایت به ساختار خلقت زنان به تبیین حقوق آن‌ها پرداخته است.

آیت الله نوری همدانی اضافه کرده است: با نگرش دقیق و خالی از اغراض باید گفت که در هیچ مکتب و گرایشی این‌گونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته و شان و منزلت آنان مصونیت پیدا نکرده است.

وی ادامه داده است: مگر نه این است که پیش از ظهور اسلام با زنان در همه نقاط جهان به بدترین نوع برخورد می‌شده و از کم‌ترین حقوق اجتماعی محروم‌شان داشته بودند که در آن فضای مسموم حضرت رسول اکرم(ص) رفعت، مقام و شان والای بانوان را با کمال صراحت اعلام و قوانینی بر اساس فطرت انسان مقرر داشت.

وی تاکید کرده است:  و مگر نه این است که با استقبال از حضور زنان در عرصه‌های جهادی، آموزشی، پرورشی و اجتماعی سال‌های نخستین ظهور اسلام به عصر طلایی تبدیل شد و بر تارک جبین تاریخ اسلام درخشید.

این مرجع تقلید تصریح کرده است: مگر نه این است که انقلاب پرشکوه اسلامی با الهام از پیام دین تحولی عمیق در عرصه احقاق حقوق زنان پدید آورده و به جای استفاده ابزاری از وجود زنان، به تبیین جایگاه رفیع آنان در زمینه‌های مختلف جهادی، علمی، اقتصادی و اجتماعی پرداخت؟

در این پیام با اشاره به این‌که در فرهنگ اسلامی و ایرانی زنان همیشه خوش درخشیدند، آمده است: به‌عنوان نمونه، از واقعه تحریم تنباکو و نهضت مشروطه که سرآغاز نهضت‌های اسلامی است، زنان چادری حضور جدی در جامعه داشتند و دوشادوش مردان بلکه جلوتر از آن‌ها در عرصه اجتماع حرکت کرده‌اند.

این پیام ادامه یافته است: در تاریخ آمده است که خانم‌های چادری جلوی کاخ ناصرالدین شاه آمدند و از فتوای میرزای شیرازی حمایت کردند، در واقعه گریبایدوف نیز بانوان مسلمان چادری نقش اساسی داشته اند.

در این پیام افزوده شده است: وقتی وکلای مجلس ایران تصمیم گرفتند تسلیم التیماتوم روس شوند، ۳۰۰ زن خشمگین با اسلحه زیر چادرها وارد پارلمان گردیدند و به وکلا در حالی که روبندهای خود را بالا زده بودند، اعلام نمودند اگر شما تسلیم خواسته قدرت‌های خارجی بشوید و کشور خود را بی‌آبرو کنید، ما تمام شما را نابود خواهیم کرد و بالاخره قیام این زنان چادری مسلح، وکلا را مرعوب کرد و نتوانستند سیاست روس را عملی کنند.

آیت‌الله نوری همدانی بیان کرده است: می‌دانیم که زنان ایرانی با حجاب و چادر خود، انقلاب را پیش بردند و در تمام قیام‌ها و تظاهرات در برابر دشمنان اسلامی، همین زن‌های چادری در حرکت بودند و همین‌ها در هشت سال جنگ تحمیلی، جبهه‌ها را پشتیبانی کردند حتی به اسارت دشمن درآمدند و مدتی در حال اسارت به سر بردند.

وی با تاکید بر این‌که از یک نگاه انقلاب اسلامی با چادر به دنیا صادر شد، تاکید کرده است: همیشه در همه فیلم‌ها و تصویرها که دنیا از انقلاب نشان می‌دهد، انبوهی از زنان چادری را دوشادوش مردان جهادگر در حرکت می‌بینیم و روی همین اصل است که اکنون میل به استفاده از چادر و حجاب در کشورهای اسلامی و حتی غیراسلامی افزایش یافته است.

در این پیام با اشاره به کلمات امام خمینی(ره) در رابطه با نهضت خواهران باحجاب، آمده است: خواهران باحجاب دوشادوش برادران جهادگر بودند، این‌که در کلمات امام خمینی رضوان‌الله‌علیه با تاکید و تکرار، تقدیر و تشکر فراوان از برادران و خواهران برای قیام و انقلاب می‌بینیم، منظور همان خواهران باحجاب است.

آیت الله نوری همدانی با بیان این‌که انقلاب اسلامی، انقلاب گروهی است که متعهد به اسلام بودند، بیان کرده است: من هر جا باشم، خدمتگزار همه هستم و آنقدر خدمتی که از من می‌آید و آن دعا است و در حق شما جوانان، برادران و خواهران می‌کنم.

وی افزوده است: من امیدوارم که شما جوانان، خواهران و برادران، همانطور که از اول نهضت، با کوشش، انقلاب بزرگ را تحقق بخشیدید، از این به بعد هم با وحدت کلمه و با اتکا به خدای تبارک و تعالی این نهضت را ادامه دهید.

وی تاکید کرده است: امروز زنان و بانوان در تمام ابعاد باید خود را در تراز انقلاب اسلامی قرار دهند و الحمدلله در نسل سوم بانوان انقلاب این چنین است؛ بنده لازم می‌دانم از همه عزیزان برگزارکننده این همایش که با عنوان «زن تراز انقلاب اسلامی» گام برداشته‌اند، تشکر نمایم و توفیق همگان را از خداوند متعال خواستارم.

نشست «زن تراز انقلاب اسلامی؛ الگوی سوم زن ایرانی» از سوی مرکز بسیج اساتید و نخبگان روز سه‌شنبه در جامعه‌الزهرا(س) در شهر مقدس قم برگزار ‌شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فال قهوه

کانکس نگهبانی

دریل مگنت ایبن اشتاک

اسرارالشفاء

nabzemarketing.com

کترینگ

تعمیرات موبایل

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر