کد خبر : 91742
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 نوامبر 2021 - 23:28
-

سزاوار نیست خوزستان در تنگنای بی‌آبی قرار گیرد

سزاوار نیست خوزستان در تنگنای بی‌آبی قرار گیرد

ایسنا/خوزستان نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: استانی که مردم آن در همه آزمون‌های انقلاب اسلامی همه چیز خود را در طبق اخلاص نهاده و به میدان آورده‌ است، سزاوار نیست در تنگنای تامین آب مورد نیاز خود و در معرض بی‌آبی و تشنگی قرار گیرد. آیت‌الله سید علی شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا

سزاوار نیست خوزستان در تنگنای بی‌آبی قرار گیرد

ایسنا/خوزستان نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: استانی که مردم آن در همه آزمون‌های انقلاب اسلامی همه چیز خود را در طبق اخلاص نهاده و به میدان آورده‌ است، سزاوار نیست در تنگنای تامین آب مورد نیاز خود و در معرض بی‌آبی و تشنگی قرار گیرد.

آیت‌الله سید علی شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تامین آب شرب مردم به ویژه مناطق محروم و روستاها از حقوق طبیعی آن‌ها است.

وی گفت: بهره‌برداری از آب از حقوق طبیعی انسان‌ها است و حتی احشام و بهایم نیز حق طبیعی و مسلم استفاده از آب را دارا هستند زیرا این شرط حیات و زندگی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: استانی که مردم آن در همه آزمون‌های انقلاب اسلامی به ویژه در دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت همه چیز خود را در طبق اخلاص نهاده و به میدان آورده‌ است، سزاوار نیست در تنگنای تامین آب مورد نیاز خود و در معرض بی‌آبی و تشنگی قرار گیرد و همه مسئولان مربوطه باید رفع این نگرانی را تکلیف جدی و فوری خود بدانند.

آیت‌الله شفیعی تلاش برای حل این مشکل را وظیفه همه مسئولان و دست‌اندرکاران استانی و کشوری دانست و به ویژه از هیات اعزامی از سوی قوه قضاییه خواستار پیگیری موضوع از طریق مقامات کشوری و ذی‌ربط شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ولکان سرور(volkanserver)

ولکان سرور

ترينر (Trainer)

کنترل تلویزیون ال جی

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی