کد خبر : 7194
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴
-

سواری‌ها تنها ۶.۵ درصد رشد تولید داشتند/تولید تراکتور و خودروهای مسافربری منفی شد

سواری‌ها تنها ۶.۵ درصد رشد تولید داشتند/تولید تراکتور و خودروهای مسافربری منفی شد

طبق گزارش عملکرد خودروسازان داخلی در سه ماهه نخست سال جاری که قرار بوده است موانع پیش پای تولید برداشته و تولید افزایشی باشد، خودروهای باری سنگین (کامیون، کامیونت و کشنده) بیشترین افزایش تولید و در مقابل خودروهای مسافربری (مینی‌بوس، اتوبوس و ون) و تراکتور افت تولید داشته‌اند. این در حالیست که خودروسازان داخلی در

سواری‌ها تنها ۶.۵ درصد رشد تولید داشتند/تولید تراکتور و خودروهای مسافربری منفی شد

طبق گزارش عملکرد خودروسازان داخلی در سه ماهه نخست سال جاری که قرار بوده است موانع پیش پای تولید برداشته و تولید افزایشی باشد، خودروهای باری سنگین (کامیون، کامیونت و کشنده) بیشترین افزایش تولید و در مقابل خودروهای مسافربری (مینی‌بوس، اتوبوس و ون) و تراکتور افت تولید داشته‌اند. این در حالیست که خودروسازان داخلی در تولید انواع سواری تنها موفق به تولید ۱۳ هزار دستگاه بیشتر (۶.۵ درصد) شده‌اند.

به گزارش ایسنا، گزارش عملکرد تولید انواع خودروها براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) طی سه  ماه نخست سال جاری نشان می‌دهد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب کامیون‌ها (کامیون، کامیونت و کشنده)، کمباین (ماشین‌های برداشت محصولات دانه‌دار کشاورزی) و انواع سواری رشد ۶.۵ درصدی تا ۷۱.۲ درصد داشته‌ و تولید وانت‌ها یک دستگاه کمتر شده است. اتوبوس، مینی‌بوس و ون ۱.۱ درصد و تراکتور ۱۱ درصد کاهش تولید را تجربه کرده‌اند.

از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه امسال ۲۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه از انواع خودرو سواری تولید شده که نسبت به تعداد دستگاه سواری تولید شده در سه ماهه ابتدایی سال گذشته ( ۲۰۰ هزار و ۵۰۰دستگاه)، رشد ۶.۵ درصدی را نشان می دهد.

میزان تولید وانت‌ نیز در مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به سبب اینکه تنها یک دستگاه کمتر بوده، درصد تغییری را ثبت نکرده است. در سه ماهه نخست سال گذشته ۱۵ هزار ۹۴۳ دستگاه وانت تولید شد که امسال هم ۱۵ هزار و ۹۴۲ دستگاه تولید شده است.

طی سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ بیشترین میزان افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته مختص کامیون‌، کامیونت و کشنده است که از ۱۰۲۵ دستگاه با افزایش ۷۱.۲ درصدی به ۱۷۵۵ دستگاه رسیده است. پس از آن‌ها نیز کمباین‌ها بیشترین افزایش تولید را داشته‌اند که با ۳۸.۲ درصد افزایش تولید به ۱۴۱ دستگاه رسیده است. در مجموع در سه ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹، حدود ۱۰۲ دستگاه از این مدل خودروها تولید شده بود.

در مقابل اما طبق آمار، میزان تولید اتوبوس، مینی‌بوس و ون طی سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت ۱.۱ درصدی را ثبت کرده است. در حالی در مجموع سه ماهه امسال ۳۷۴ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و ون تولید شده که میزان تولید آن در سه ماه نخست سال گذشته ۳۷۸ دستگاه بوده است.

پس از آن بیشترین کاهش تولید را تراکتور ثبت کرده است. میزان تولید این نوع خودرو از ۴۳۵۰ دستگاه در سه ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ به ۳۸۷۲ دستگاه در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ رسیده و کاهش ۱۱ درصدی را تجربه کرده است.

علاوه بر این‌ها، میزان تولید لاستیک خودرو نیز در سه ماهه امسال نسبت به همین مدت در سال گذشته که ۶۲ هزار و ۸۰۰ تن بوده است، به ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن رسیده و رشد ۱.۶ درصدی را رقم زده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رسانه محبوب کسب و کارها حرف تو

سینی کابل

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

ورق استیل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

ظروف یکبارمصرف گیاهی

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تست علت سرگیجه

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح