کد خبر : 149701
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۰
-

شجاعی: در عرصه رقابت زنان باید هم رای دهنده باشند و هم داوطلب

شجاعی: در عرصه رقابت زنان باید هم رای دهنده باشند و هم داوطلب

دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب گفت: زنان می‌توانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند به گزارش ایسنا، زهرا شجاعی در همایش احزاب و انتخابات ۱۴۰۰ در تالار وزارت کشور، گفت: مادامی که احزاب و گروه‌های سیاسی در جامعه به عنوان رکن

شجاعی: در عرصه رقابت زنان باید هم رای دهنده باشند و هم داوطلب

دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب گفت: زنان می‌توانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند

به گزارش ایسنا، زهرا شجاعی در همایش احزاب و انتخابات ۱۴۰۰ در تالار وزارت کشور، گفت: مادامی که احزاب و گروه‌های سیاسی در جامعه به عنوان رکن اساسی، فعالیت و نقش خود را ایفا کنند، قطعا آن جامعه مشکل دار می‌شود.

دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب با اشاره به نقش احزاب در ساختار سیاسی هر کشور، ادامه داد: احزاب موظف به نظارت بر رفتار نهادهای حاکمیت هستند و باید برنامه ارائه داده و مطالبه گری کنند. احزاب باید مسایل کشور را برجسته کرده و به گوش مسوولان برسانند و تجمیع منافع ملی و سیاست‌های کلی نظام را مدنظر داشته باشند.

شجاعی با اشاره به اینکه احزاب باید از بدنه جامعه شکل بگیرد، اظهار کرد: ۱۲۰ سال است که در کشور حزب داریم، در نقد عملکرد احزاب ابتدا باید خود را نقد کنیم بعد از دولت انتظار داشته باشیم.

وی افزود: احزاب در تدوین و تسهیل قانون احزاب و انتخابات نقشی نداشت و این دو قانون ارتباطی باهم ندارند. مردم به احزاب اعتماد ندارند چون سابقه حزبی در کشور خوب نیست و فعالیت حزبی در کشور نهادینه نشده است.

دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب با بیان اینکه اغلب احزاب ریشه مستحکم در طبقات پایین جامعه ندارند و بیشتر نخبگان و روشنفکران را شامل می شوند، به ضعف قدرت احزاب در برقراری ارتباط با جوانان و ضعف توان تشکیلاتی احزاب با طیف‌ها و جناح‌های دیگر اشاره و تصریح کرد: وجود اینهمه حزب و ائتلاف یک عقب ماندگی سیاسی است و این یعنی به بلوغ سیاسی در احزاب نرسیدیم.

وی ادامه داد: ضعف اخلاق سیاسی و آلوده شدن به رانت خواری، جاه طلبی و عافیت طلبی نباید در احزاب باشد و این موضوع چپ و راست ندارد. احزاب باید دامنه اختلافات اجتماعی و منازعات سیاسی را کاهش دهند و با رویکرد اجتماعی سیاسی به حل مشکلات کشور بپردازند.

شجاعی با تاکید بر اینکه قدرت باید ابزار خدمت باشد نه هدف، اظهار کرد: احزاب باید موجب همگرایی ملی شوند. در فقدان احزاب خواست‌های مردمی به صورت کور و هیجانی شکل می‌گیرد. احزاب باید آمادگی واگذاری قدرت را داشته باشند که لازمه آن نگاه ابزاری به قدرت است.

این فعال اصلاح طلب درباره نقش زنان در انتخابات، گفت: نیمی از جامعه زنان هستند که در انتخابات مشارکت دارند و تشویق کننده نیمی دیگر برای مشارکت در انتخابات هستند. زنان می‌توانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح