شجاعی: در عرصه رقابت زنان باید هم رای دهنده باشند و هم داوطلب
دبیرکل مجمع زنان اصلاحطلب گفت: زنان میتوانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند به گزارش ایسنا، زهرا شجاعی در همایش احزاب و انتخابات ۱۴۰۰ در تالار وزارت کشور، گفت: مادامی که احزاب و گروههای سیاسی در جامعه به عنوان رکن
دبیرکل مجمع زنان اصلاحطلب گفت: زنان میتوانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند
به گزارش ایسنا، زهرا شجاعی در همایش احزاب و انتخابات ۱۴۰۰ در تالار وزارت کشور، گفت: مادامی که احزاب و گروههای سیاسی در جامعه به عنوان رکن اساسی، فعالیت و نقش خود را ایفا کنند، قطعا آن جامعه مشکل دار میشود.
دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب با اشاره به نقش احزاب در ساختار سیاسی هر کشور، ادامه داد: احزاب موظف به نظارت بر رفتار نهادهای حاکمیت هستند و باید برنامه ارائه داده و مطالبه گری کنند. احزاب باید مسایل کشور را برجسته کرده و به گوش مسوولان برسانند و تجمیع منافع ملی و سیاستهای کلی نظام را مدنظر داشته باشند.
شجاعی با اشاره به اینکه احزاب باید از بدنه جامعه شکل بگیرد، اظهار کرد: ۱۲۰ سال است که در کشور حزب داریم، در نقد عملکرد احزاب ابتدا باید خود را نقد کنیم بعد از دولت انتظار داشته باشیم.
وی افزود: احزاب در تدوین و تسهیل قانون احزاب و انتخابات نقشی نداشت و این دو قانون ارتباطی باهم ندارند. مردم به احزاب اعتماد ندارند چون سابقه حزبی در کشور خوب نیست و فعالیت حزبی در کشور نهادینه نشده است.
دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب با بیان اینکه اغلب احزاب ریشه مستحکم در طبقات پایین جامعه ندارند و بیشتر نخبگان و روشنفکران را شامل می شوند، به ضعف قدرت احزاب در برقراری ارتباط با جوانان و ضعف توان تشکیلاتی احزاب با طیفها و جناحهای دیگر اشاره و تصریح کرد: وجود اینهمه حزب و ائتلاف یک عقب ماندگی سیاسی است و این یعنی به بلوغ سیاسی در احزاب نرسیدیم.
وی ادامه داد: ضعف اخلاق سیاسی و آلوده شدن به رانت خواری، جاه طلبی و عافیت طلبی نباید در احزاب باشد و این موضوع چپ و راست ندارد. احزاب باید دامنه اختلافات اجتماعی و منازعات سیاسی را کاهش دهند و با رویکرد اجتماعی سیاسی به حل مشکلات کشور بپردازند.
شجاعی با تاکید بر اینکه قدرت باید ابزار خدمت باشد نه هدف، اظهار کرد: احزاب باید موجب همگرایی ملی شوند. در فقدان احزاب خواستهای مردمی به صورت کور و هیجانی شکل میگیرد. احزاب باید آمادگی واگذاری قدرت را داشته باشند که لازمه آن نگاه ابزاری به قدرت است.
این فعال اصلاح طلب درباره نقش زنان در انتخابات، گفت: نیمی از جامعه زنان هستند که در انتخابات مشارکت دارند و تشویق کننده نیمی دیگر برای مشارکت در انتخابات هستند. زنان میتوانند در وادار کردن افراد به رای دادن موثر باشند. در عرصه رقابت باید زنان هم رای دهنده و هم داوطلب باشند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0