کد خبر : 139320
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱:۴۳
-

شهرداری گزارش هزینه‌های پل طبقاتی صدر و امام علی را به شورا ارائه نداده است

شهرداری گزارش هزینه‌های پل طبقاتی صدر و امام علی را به شورا ارائه نداده است

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، گفت: گزارش نهایی قیمت تمام شده دو پروژه صدر و امام علی به شورا ارائه نشده است. همچنان برای جامعه فنی و مهندسی کشور و حوزه عمران و تاسیسات شهری سوال است که این دو پروژه به ویژه پل صدر که برای آن مناقصه گذاشته شده

شهرداری گزارش هزینه‌های پل طبقاتی صدر و امام علی را به شورا ارائه نداده است

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، گفت: گزارش نهایی قیمت تمام شده دو پروژه صدر و امام علی به شورا ارائه نشده است. همچنان برای جامعه فنی و مهندسی کشور و حوزه عمران و تاسیسات شهری سوال است که این دو پروژه به ویژه پل صدر که برای آن مناقصه گذاشته شده و نهایتا به اتمام رسیده است، چه فاصله ای بین بهای اولیه تمام شده پروژه و هزینه ای که به صورت رسمی ثبت شده است، وجود دارد و شهرداری در این مورد به شورا گزارش ارائه نداده است.

به گزارش ایسنا، سیدحسن رسولی در دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی در جریان بررسی اصلاحیه بودجه ۱۳۹۹ شهرداری تهران و در جریان ارائه گزارش کمیسیون برنامه و بودجه گفت:در لایحه اصلاح بودجه سال ۹۹ ، شهردار تقاضا کردند که مبلغ ۳ هزار و ۲۱۳ میلیارد  تومان از سرجمع اعتبارات جاری و هزینه ای جابه جا شود تا امکان انعطاف پذیری در پایان سال را فراهم کند. جزو افتخارات مدیریت شهری است که فقط یک اصلاحیه بودجه دارد و امیدوارم شهرداری در سال ۹۹ بتواند ۸۰ درصد منابع درآمدی خود را محقق کند که به نظر من شایسته تقدیر است.

 

وی ادامه داد: بر اساس نظر کمیسیون برنامه و بودجه  باید عدد ۳ هزار و ۱۴۱ میلیارد تومان کاهش پیدا کند. ردیفی در بودجه شهرداری به عنوان تامین نیازهای مالی دانشگاه علمی و کاربردی است که کل رقم برای کل سال ۹۵۰ میلیون تومان بوده است. در شورای پنجم اصلاحاتی در ساختار دانشگاه و تجدید نظر در رشته های مورد نیاز شهرداری صورت گرفت و بر اساس مصوبه شورا از اول مهر ۹۷ به جز رشته های مصوب انجام و هر نوع هزینه ریالی و یا در اختیار گذاشتن ساختمان ممنوع بوده است. بنابراین اضافه کردن  ۲ میلیارد تومان به این ۹۵۰ میلیون تومان  از نظر کمیسیون توجیه ندارد و این پیشنهاد را در کمیسیون حذف کردیم.

 

وی افزود: پیشنهاد دوم مربوط به بازپرداخت فاینانس پل صدر و بزرگراه امام علی است که ۷۰ میلیارد تومان اینجا تقاضا شده است. این پیشنهاد به این دلیل رد شده  که شهرداری موظف بوده است گزارش نهایی قیمت تمام شده این دو پروژه به شورا را ارائه کند. همچنان برای جامعه فنی و مهندسی کشور و حوزه عمران و تاسیسات شهری سوال است که این دو پروژه به ویژه پل صدر که برای آن مناقصه گذاشته شده و نهایتا به اتمام رسیده است، چه فاصله ای بین بهای اولیه تمام شده پروژه و هزینه ای که به صورت رسمی ثبت شده، وجود دارد و شهرداری در این مورد به شورا گزارش ارائه نداده است.

رسولی درباره سومین حذفی اصلاحیه بودجه سال ۱۳۹۹ نیز گفت: شهرداری تهران تقاضا کرده است که  کارمزد بالاسری شرکت ها و سازمان ها  از قبیل شرکت یادمان سازه، خاکریز آب، سازمان مشاور مهندسی و سازمان مهندسی و عمران را صفر حساب کنیم. معنای این صفر حساب کردن هزینه بالاسری این است که این سازمان ها و  شرکتها از ماهیت شرکت مجری خارج شوند و هزینه های آنها همانند سایر اداری و تشکیلاتی شهرداری تائید شود.این هم محل ایراد مراجع نظارتی و ما از منظر برنامه ای و بودجه ای است و ما با آن مخالف هستیم. لذا اصلاح کردیم که آن بخش از هزینه های مازاد مورد نیاز این سه واحد از محل بالاسری سه درصدی به دلیل بحران کرونا و کاهش تخصیص پروژه ها که قابل تامین نیست، تامین شود.

وی تاکید کرد: بنابراین در بند یک تبصره دوم لایحه این تغییر را دادیم که سازمان فنی و مهندسی شهر تهران ، سازمان مشاور فنی و مهندسی، شرکت خاکریز آب و شرکت یادمان سازه مطابق مبلغ کارمزد بالاسری مشخص شده در بودجه مصوب اصلاحی به شرح جداول ۲ تا ۶ تعیین شود. درباره افزایش بودجه دانشگاه عملی کاربردی استدلال شهرداری است که ۲ میلیارد تومان به حق التدریس اساتید بدهکار است. این اعداد و ارقام از نظر ما فاقد اعتبار و روایی بود.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران همچنین گفت: ردیف مربوط به بازپرداخت به فایناس پروژه های احداث تونل نیایش و دو طبقه شدن بزرگراه صدر و بزرگراه امام علی  گزارشی دریافت نشده و عملا خواسته نهاد ناظر یعنی شورا اعتنا نشده حذف شده است.

به گزارش ایسنا، نهایتا پس از بحث و بررسی کلیات اصلاحیه بودجه از سوی اعضای شورا به تصویب رسید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح