کد خبر : 6997
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
-

عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در کشتارگاه بندرعباس

عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در کشتارگاه بندرعباس

  رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس از عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در روز عید قربان در کشتارگاه دام بندرعباس خبر داد. احمد ملائی نسب در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خدمات ویژه عید قربان برای شهروندان از ساعت ۵ صبح روز گذشته (۲۹ تیرماه) آغاز شد و متقاضیان دریافت

عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در کشتارگاه بندرعباس

  رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس از عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در روز عید قربان در کشتارگاه دام بندرعباس خبر داد.

احمد ملائی نسب در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خدمات ویژه عید قربان برای شهروندان از ساعت ۵ صبح روز گذشته (۲۹ تیرماه) آغاز شد و متقاضیان دریافت دام با مراجعه به کشتارگاه دام شهرداری و جایگاه‌هایی که برای عرضه دام زنده در این محل دایر شده بود، نسبت به تهیه آن اقدام کردند.

وی از عرضه ۱۶۰۰ راس دام سبک در روز عرفه و عید قربان در میدان دام شهرداری بندرعباس خبر داد و افزود: از این تعداد ۷۰۰ راس به صورت زنده عرضه و ۹۰۰ راس آن نیز توسط ۲۷ سلاخ در کشتارگاه شهرداری با حضور و همکاری اداره کل دامپزشکی و با رعایت پروتکل های بهداشتی ذبح شده است.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی گفت: خدمات‌دهی به شهروندان با حضور مراجع نظارتی و بهداشتی دنبال شده است.

ملائی نسب ادامه داد: در مدت عرضه و ذبح دام، عوامل این سازمان با همکاری فرمانداری، اداره کل دامپزشکی استان و دامپزشکی شهرستان، نماینده ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، مرکز بهداشت شهرستان، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغ و گوشت و نیروی انتظامی در محل حضور و ضمن معاینه دام‌ها، خدمات مطلوبی به شهروندان ارائه کرد.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس در ادامه نیز عنوان کرد: در این مکان تمهیداتی مانند دسترسی آسان، نظارت بهداشتی، ساماندهی غرفه‌های فروش ، ساماندهی سلاخ‌ها و غیره نیز، با در نظر گرفتن حضور و استقبال گستره شهروندان انجام گرفت.

وی در انتها نیز گفت: برای بهبود خدمات دهی اقدامات دیگری مانند زیبا سازی محوطه، تعویض سنگ فرش کف سالن، ایجاد سالن انتظار مراجعین، زیباسازی و تجهیز نمازخانه، احداث دفتر نظارت در سالن کشتار برای ناظرین شرعی و دامپزشکی، تعمیر و تجهیز دفتر مدیریت کشتارگاه، راه اندازی بوفه و … صورت پذیرفته است.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کترینگ

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح