کد خبر : 144444
تاریخ انتشار : شنبه 4 دسامبر 2021 - 21:20
-

لزوم حفظ دیوار قدیمی تهران به عنوان میراث هویتی شهر

لزوم حفظ دیوار قدیمی تهران به عنوان میراث هویتی شهر

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، در خصوص حفظ باقی مانده دیوار قدیمی تهران در ضلع جنوب غربی بازار تهران تذکر داد. به گزارش ایسنا، احمد مسجد جامعی در دویست و هفتاد و هشتمین جلسه علنی شورا در خصوص حفظ باقی مانده دیوار قدیمی تهران در ضلع جنوب غربی بازار تهران تذکر داد و

لزوم حفظ دیوار قدیمی تهران به عنوان میراث هویتی شهر

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، در خصوص حفظ باقی مانده دیوار قدیمی تهران در ضلع جنوب غربی بازار تهران تذکر داد.

به گزارش ایسنا، احمد مسجد جامعی در دویست و هفتاد و هشتمین جلسه علنی شورا در خصوص حفظ باقی مانده دیوار قدیمی تهران در ضلع جنوب غربی بازار تهران تذکر داد و گفت: دیوار تهران ۱۱۴ بارو داشت و هر باروی آن دارای آیات قرآن بود.

وی ادامه داد: جنبه شهری تهران با این دیوار آغاز شده است که چهارصد سال قدمت دارد. این دیوار قصبه تهران را به شهر تبدیل نمود.

 

وی افزود: این دیوار در حصارکشی عصر ناصری نابود شد و فقط بخشی از آن در ضلع جنوب غربی بازار تهران باقی مانده است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: این قطعه در حال حاضر درحال تخریب است و حفظ آن از بسیاری پروژه ها مهم تر است چون نماد هویت تاریخی تهران است. این دیوار میراث هویتی شهر تهران و میراث آئینی قرآن است و این قطعه تنها نمونه باقی مانده از دیوار تهران است لذا باید حفظ شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ولکان سرور(volkanserver)

ولکان سرور

ترينر (Trainer)

کنترل تلویزیون ال جی

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی