کد خبر : 69747
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۹
-

لزوم مناسب‌سازی ۸۰ مدرسه عادی برای دانش‌آموزان استثنایی خوزستان

لزوم مناسب‌سازی ۸۰ مدرسه عادی برای دانش‌آموزان استثنایی خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان گفت: پیشنهاد می‌کنیم ۸۰ مدرسه؛ شامل ۴۰ مدرسه دخترانه و ۴۰ مدرسه پسرانه را که پشتیبان ما هستند در ۴۰ منطقه آموزشی استان، مناسب سازی کنیم تا بچه‌های استثنایی با مشکلات کمتری بتوانند تحصیل کنند. در این طرح امکانات و انطباق‌ها در محیط‌های آموزشی و عمومی فراهم می‌شود تا

لزوم مناسب‌سازی ۸۰ مدرسه عادی برای دانش‌آموزان استثنایی خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان گفت: پیشنهاد می‌کنیم ۸۰ مدرسه؛ شامل ۴۰ مدرسه دخترانه و ۴۰ مدرسه پسرانه را که پشتیبان ما هستند در ۴۰ منطقه آموزشی استان، مناسب سازی کنیم تا بچه‌های استثنایی با مشکلات کمتری بتوانند تحصیل کنند. در این طرح امکانات و انطباق‌ها در محیط‌های آموزشی و عمومی فراهم می‌شود تا دانش آموزان بتوانند با ساختارهای موجود در کنار دانش آموزان سالم تحصیل کنند.

علی ممبینی امروز (یکم تیرماه) در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان، اظهار کرد: بسته‌های تحولی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور شامل بسته مدرسه انطباقی، مداخلات به هنگام و توسعه مشارکت‌ها است. در بسته تحولی مدرسه انطباقی باید مناسب سازی مبتنی بر توانمندسازی مدیران و معلمان را داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مدرسه انطباقی ویژه دانش‌آموزان تلفیقی است؛ به طور کلی بخشی از دانش آموزان استثنایی در مدارس استثنایی و بخشی دیگر در مدارس عادی تحصیل می‌کنند. طرح مدرسه انطباقی ویژه دانش آموزان استثنایی است که در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان ادامه داد: پیشنهاد ما این است که ۸۰ مدرسه؛ شامل ۴۰ مدرسه دخترانه و ۴۰ مدرسه پسرانه را که پشتیبان ما هستند در ۴۰ منطقه آموزشی استان، مناسب سازی کنیم تا بچه‌های استثنایی با مشکلات کمتری بتوانند تحصیل کنند. در این طرح امکانات و انطباق‌ها در محیط‌های آموزشی و عمومی فراهم می‌شود تا دانش آموزان بتوانند با ساختارهای موجود در کنار دانش آموزان سالم تحصیل کنند.

ممبینی با اشاره به تعداد دانش‌آموزانی که در مدارس عادی تحصیل می‌کنند، تصریح کرد: گروه‌های تحت پوشش شامل دانش آموزان با آسیب‌های بینایی، شنوایی، جسمی، حرکتی، دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری، اوتیسم و با هوش مرزی و دانش‌آموزان دچار اختلالات رفتاری و هیجانی است. جمعا ۱۸ هزار و ۳۴ دانش‌آموز وجود دارند که به شیوه تلفیق و در کنار دانش‌آموزان عادی تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید فضای مناسب برای دانش آموزان در نظر گرفته شود که برابر با استانداردهای سازمان آموزش و پرورش استثنایی است؛ گفت: اقدامات لازم برای مناسب سازی شامل عدم وجود مانع هنگام ورود به مدرسه، مناسب‌سازی پله‌ها، وجود تابلوی راهنما، غیرلغزنده بودن سطح پله‌ها و… است. برآورد ما این است که برای هر مدرسه نیاز به ۱۰۰ میلیون تومان داریم که بتوانیم این طرح را اجرا کنیم.

به گزارش ایسنا، در پایان برای اجرای طرح بسته مدرسه انطباقی در خوزستان، مقرر شد که ۶۰ درصد هزینه اجرای طرح از اعتبارات استانی و ۴۰ درصد از کمک خیرین و بنیادها و یا ۵۰ درصد از اعتبارات استانی و ۵۰ درصد با کمک خیرین فراهم شود.

منبع:ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح