کد خبر : 3752
تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
-

مدیریت جدید شهر مشهد مبتنی بر مسجدمحوری است

مدیریت جدید شهر مشهد مبتنی بر مسجدمحوری است

   در جلسه فعالان قرآنی با تعدادی از اعضای منتخب شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر ایجاد کمیسیون قرآن و عترت در شورای شهر مشهد اعلام شد که مدیریت شهری جدید مشهد مبتنی بر مسجدمحوری اقدام خواهد کرد. حسین حسامی در مراسم تکریم از دو پیشکسوت قرآن کریم که شامگاه گذشته در مسجد پیامبر اعظم(ص) مشهد برگزار

مدیریت جدید شهر مشهد مبتنی بر مسجدمحوری است

   در جلسه فعالان قرآنی با تعدادی از اعضای منتخب شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر ایجاد کمیسیون قرآن و عترت در شورای شهر مشهد اعلام شد که مدیریت شهری جدید مشهد مبتنی بر مسجدمحوری اقدام خواهد کرد.

حسین حسامی در مراسم تکریم از دو پیشکسوت قرآن کریم که شامگاه گذشته در مسجد پیامبر اعظم(ص) مشهد برگزار شد، در خصوص تشکیل کمیسیون قرآن و عترت در شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: با توجه به اینکه این مطالبه مورد تایید کمیسیون فرهنگی است، ما نیز در حوزه کمیسیون برنامه و بودجه، در خصوص ساختار مربوطه آماده هستیم.

وی ادامه داد: در شهر مشهد اگر اصل شهر، یعنی حرم مطهر رضوی، را مبنا قرار دهیم دیگر امور نیز مرتفع خواهد شد. اعتقاد داریم شهر مشهد به‌ عنوان شهر امام رضا(ع) باید صادرکننده تمدن رضوی به جهان اسلام در محورهای مختلف باشد.

عضو منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: مطالبه‌گری در خصوص تشکیل کمیسیون قرآن و عترت که الحق و انصاف مطالبه صحیحی است، پیگیری خواهد شد، اما پیامدهای شکل‌گیری این کمیسیون، باید دقیقاً مواردی باشد که به رفع نازیبایی‌های یک شهر مذهبی منجر شود. ایجاد کانون‌های نور در حوزه‌های مختلف باید صورت گیرد، چراکه اگر در حوزه خاص بخواهیم کاری انجام دهیم، باید به اصل خود بازگردیم.

وی با بیان اینکه اصل ما در مدیریت شهری اسلام با محوریت قرآن و عترت و مبتنی بر مسجد محوری است، خاطرنشان کرد: اگر به اسلام و انقلاب و دوران دفاع مقدس بازگردیم، همگان را می‌بینم که مدیریتشان حول مسجدمحوری است.

حسامی تصریح کرد: متاسفانه با نگاهی اشتباه در طول سالیان گذشته فرهنگسراها، کانون‌ها و سمن‌ها سازمان‌های مردم‌نهاد فرهنگی را در مقابل مساجد علم کرده‌ایم، در حالی که اصل ما مسجد است و مسجد یعنی قرآن و عترت است. امیدواریم در حوزه مدیریت شهری، با مشارکت خبرگان حوزه قرآن و عترت، نیازها و اولویت‌های این حوزه را شناسایی و مرتفع کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن منصوریان، عضو منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد، در ادامه این جلسه، بیان کرد: مشهد شهر قرآنی است و برند مشهد قرآنی بودن آن است. به‌ویژه اینکه حول یک قبر مطهر، مانند دحوالارضی که از کعبه آغاز می‌‎شود قرار گرفته است، لذا الزامات یک شهر مذهبی این است که به اصول آن مذهب نیز پایبند باشد. ما به اصول شهر اسلامی و مبتنی بر هویت رضوی پایبند هستیم و از این‎رو، الزاماتی داریم که شامل ترویج فرهنگ قرآنی نیز می‌شود.

وی ادامه داد: قرآن سه مرحله کارکرد در جامعه دارد و قاریان نیز تلاوت‌هایشان برند شهر است و به‌ لحاظ اقتصادی نیز بخواهیم به این موضوع بنگریم، محافلی که در سطح بین‌‎الملل، توسط قاریان برگزار می‌شود، برای این شهر آورد اقتصادی دارد، لذا کج سلیقگی است، مدیر شهر از این مطلب چشم بپوشاند.

منصوریان تصریح کرد: تبیین معارف قرآنی در شهر مشهد یک نیاز است، اما کارکرد ترویج معارف قرآنی در شهر چیست؟ اگر قرآن دوای کل باشد، لذا در این شهر حتی یک مرض هم نباید وجود داشته باشد. با این حال هنوز در این شهر کودک کار وجود دارد، میانگین زندگی متاهلی ۱۰ سال، آمار طلاق به ۴۰ درصد رسیده است، کودک بازمانده از تحصیل داریم و بزرگترین یتیم‌خانه در کشور، در شهر مشهد مستقر است و این زیبنده شهر امام رضا(ع) نیست.

عضو منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: بر این اساس و به‌همت قرآنیان و با تشکیل کمیسیون قرآن و عترت، باید شاهد شهر بدون کودک کار، شهر بدون کودک بازمانده از تحصیل، کاهش طلاق و سایر معضلات اجتماعی باشیم.

منصوریان عنوان کرد: در ورودی شهر تبریز نوشته شده: «به شهر بدون فقیر خوش آمدید»، چرا ما نتوانسته این تاکنون بنویسیم به شهر بدون کودک کار و… خوش آمدید، لذا با توجه به اینکه قرآن شفای کل بیماری‌هاست، امید است با راه‌اندازی این کمیسیون، روزی باید در ورودی شهر بنویسیم که به شهر بدون کودک کار، بدون کودک بازمانده از تحصیل و بدون گرسنه خوش آمدید.

وی اضافه کرد: اگر این چنین اتفاقاتی قرار است، رخ دهد، هرچه بودجه در اختیار داریم که بخواهیم، فعالیت فرهنگی بدون بازده انجام دهیم، باید برای رفع این معضلات اجتماعی بکار ببریم و چه جمعی بهتر از جامعه قرآنی برای این کار؟ چرا که در یک جامعه قرآنی، شور وجود دارد و با توجه به شناختی که از قرآن دارند، شعور نیز وجود دارد و در این راستا اقدام ماندگاری را هم به دنبال خواهد داشت.

در بخشی دیگر از این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین سیدموسی سلطانی، مدیر موسسه خدمات قرآنیان، گفت: مطالبه ما از شورای ششم شهر مشهد، راه‌اندازی کمیسیون قرآن و عترت است که درخواست داریم این مهم صورت گیرد.

وی ادامه داد: طوماری در این خصوص تدارک دیدیم و از همه خواستاریم تا به این پویش بپیوندند، ضمن اینکه برای تأسیس کمیسیون قرآن و عترت جلسات متعددی با نهادهای مرتبط برگزار و ساختارها در این راستا تبیین شده است. هدف از راه‌اندازی این کمیسیون را وحدت و ایجاد تمرکز بین موسسات و نهادهای قرآنی عنوان کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سینی کابل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح