کد خبر : 85073
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹
-

مهم‌ترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا چیست؟

مهم‌ترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا چیست؟

ایسنا/لرستان یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه مناسب، مهمترین سپر دفاعی مناسب برای مقابله با ویروس کرونا و ابتلا به آن محسوب می‌شود. سمیرا مرادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:  عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد که با تغذیه مناسب تقویت می‌شود. وی ادامه داد: عامل

مهم‌ترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا چیست؟

ایسنا/لرستان یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه مناسب، مهمترین سپر دفاعی مناسب برای مقابله با ویروس کرونا و ابتلا به آن محسوب می‌شود.

سمیرا مرادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:  عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد که با تغذیه مناسب تقویت می‌شود.

وی ادامه داد: عامل ابتلا به این ویروس بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و بیماری‌های ریوی، قلبی، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است.

مرادی اضافه کرد: کمبود دریافت مواد غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه با اشاره به این‌که با مصرف روزانه منابع غذایی دارای ویتامین C مانند سبزی و سالاد همراه با غذایی می‌توان بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله کرونا بیمه کرد، عنوان کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزی‌هایی مانند انواع کلم، گل‌کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه‌فرنگی از منابع غذایی دارای ویتامین C است.

وی ادامه داد: هویج، کدو حلوایی و سبزی‌های سبز تیره مانند اسفناج، برگ‌چغندر و برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز از منابع خوب ویتامین A محسوب می‌شود.

مرادی با اشاره به این‌که به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی‌ها به‌جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل دو واحد میوه توصیه می‌شود، افزود: کودکان زیر پنج سال، زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا هستند و لازم است نکات پیشگیرانه را بیشتر رعایت کنند.

این متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه، استفاده از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه، مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا، پرهیز از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم‌مرغ ازجمله نکاتی است که این گروه‌های حساس باید رعایت کنند.

وی تصریح کرد: کمبود ریزمغذی‌هایی مانند آهن و روی نیز باعث ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود که برای جبران کمبود آن‌ها می‌توان از حبوبات به‌عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات، سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار استفاده کرد.

مرادی ادامه داد: از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده‌اند مانند تخم‌مرغ عسلی، نیمرو، کباب‌های مغز پخت نشده باید خودداری شود و در صورتی‌که علایم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مانند سوپ و آش همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

این متخصص تغذیه گفت: از جوانه گندم، ماش و شبدر که حاوی ویتامین C هستند، در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید و مصرف میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان مانند انار، پرتقال خونی، گریپ فروت را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

فروشگاه تجهیزات صنعتی

سیم و کابل خراسان

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

جانکشن باکس

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح