کد خبر : 126261
تاریخ انتشار : شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷
-

هشدار هواشناسی نسبت به احتمال وقوع گرد و خاک در ۲۲ استان

هشدار هواشناسی نسبت به احتمال وقوع گرد و خاک در ۲۲ استان

سازمان هواشناسی نسبت به نسبت به احتمال وقوع گرد و خاک در ۲۲ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در خلیج فارس هشدار داد. به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وزش باد شدید و احتمال وقوع گردوخاک به‌صورت محلی با سرعت ۷۰ تا ۹۰ کیلومتر برساعت ظهر پنج‌شنبه ( ۲۸ اسفندماه)

هشدار هواشناسی نسبت به احتمال وقوع گرد و خاک در  ۲۲ استان

سازمان هواشناسی نسبت به نسبت به احتمال وقوع گرد و خاک در ۲۲ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در خلیج فارس هشدار داد.

به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وزش باد شدید و احتمال وقوع گردوخاک به‌صورت محلی با سرعت ۷۰ تا ۹۰ کیلومتر برساعت ظهر پنج‌شنبه ( ۲۸ اسفندماه) تا بعدازظهر جمعه (۲۹ اسفندماه) برای استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مرکزی، همدان، قم، البرز، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان، یزد، سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، بوشهر، مازندران، گلستان و قزوین پیش‌بینی می‌شود.

اختلال در تردد جاده‌ای به سبب کاهش دید، احتمال کاهش کیفیت هوا در شرق کشور، احتمال بروز خسارت به تاسیسات شهری و روستایی، آسیب رسیدن به سازه‌های موقت و گلخانه‌ها، تابلوها و بنرهای تبلیغاتی، آسیب رسیدن به دکل‌های برق، سقوط اجسام از ارتفاع به‌ویژه در کارگاه‌های ساختمانی و احتمال شکستن درختان فرسوده در این شرایط جوی وجود دارد بنابراین محکم کردن سازه‌های موقت و تابلوهای تبلیغاتی، احتیاط در عبور از مجاورت ساختمان‌های نیمه کاره، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، لغو پرواز با هواپیماهای سبک و گلایدرها، انجام اقدامات مقتضی برای حفاظت از تاسیسات و محصولات کشاورزی واتخاذ سایر اقدامات پیشگیرانه توصیه می‌شود.

در ادامه این هشدار با اشاره به ذوب شدن برف ناشی از افزایش دما در استان‌های گلستان، مازندران، اردبیل، گیلان و ارتفاعات البرز آمده است:  این وضعیت از بعدازظهر سه‌شنبه (۲۶ اسفندماه) تا ظهر پنج‌شنبه ( ۲۸ اسفندماه) پیش‌بینی می‌شود  و بالا آمدن سطح آب در مسیل‌ها و رودخانه‌ها، احتمال وقوع بهمن و احتمال ریزش کوه را در پی دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در عبور از کنار رودخانه ها، گردنه‌های برف‌گیر و پرهیز از صعود به ارتفاعات توصیه می‌کند.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ دیگری آورده است: وزش باد به‌نسبت شدید از اواخر وقت چهارشنبه (۲۷ اسفندماه) تا پنج‌شنبه (۲۸ اسفندماه) افزایش ارتفاع موج دریا و در مناطق فراساحل حداکثر تا ۱.۵ متر را در نیمه شمالی خلیج فارس، نواحی ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر در پی دارد.

در این شرایط جوی احتمال غرق شدن شناگران، اختلال موقت در ترددهای دریایی با شناورهای سبک، پاره شدن تورهای صیادی و اختلال در فعالیت‌های دریایی در ساحل و فراساحل وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در عملیات غواصی و تفریحات آبی، احتیاط در تردد با شناورهای تفریحی و سبک و به‌کارگیری تمهیدات و آمادگی‌های لازم در مواجهه با خطرات احتمالی توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا  هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کترینگ

چاپ و بسته بندی

کابل آلومینیومی زمینی

پلتفرم رپورتاژ آگهی

بلک فرایدی

امداد خودرو

سیم و کابل کسری

طراحی سایت در کرج

سیم و کابل کسری

دیزل ژنراتور بادوین

کانکس

سلفون opp

ساک دستی پارچه ای

اسرارالشفاء

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح