ویژگی های یک دوربین مداربسته خوب
یک دوربین مداربسته خوب بنظرتان چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ قبل از پاسخ به این سوال اجازه دهید توضیح کوتاهی را در مورد سیستم های نظارتی خدمتتان عرض کنیم. دوربین های امنیتی دسته ای از انواع دوربین ها هستند که توانایی تصویر برداری 24 ساعته از محیط به منظور افزایش سطح امنیت محیط را دارند. شما
یک دوربین مداربسته خوب بنظرتان چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ قبل از پاسخ به این سوال اجازه دهید توضیح کوتاهی را در مورد سیستم های نظارتی خدمتتان عرض کنیم. دوربین های امنیتی دسته ای از انواع دوربین ها هستند که توانایی تصویر برداری 24 ساعته از محیط به منظور افزایش سطح امنیت محیط را دارند. شما می توانید تصاویر دوربین مداربسته را به صورت لایو تماشا کرده و یا ویدئو های ضبط شده را آرشیو کرده تا در صورت نیاز مشاهده کنید. با توجه به توضیحاتی که دادیم مشخص شد که چرا عموم مردم جامعه برای نظارت بر یک محیط از سیستم های نظارتی استفاده می کنند اما سوالی که برای اغلب افراد پیش می آید این است که چه نوع دوربین مداربسته ای بهتر است؟ حقیقتا نمی توان لیستی از ویژگی های یک دوربین خوب را نام برد چون این موضوع کاملا به نیازهای پروژه شما بستگی دارد. اجازه دهید موضوع را با ذکر یک مثال برایتان توضیح دهیم. فرض کنید دوربین مداربسته را برای نظارت بر حسن رفتار کارمندان شرکتتان تهیه کرده اید. بدیهی است که این دوربین ها باید در فضاهای مسقف درون شرکت نصب شوند و در ساعات اداری کار کنند پس ویژگی هایی مثل دید در شب یا مقاومت در برابر شرایط جوی دیگر چندان مهم نیست. اما همین ویژگی ها در دوربین مداربسته ای که پروژه ای نظیر نگهداری و افزایش امنیت یک خانه تابستانی استفاده می شود، بسیار حائز اهمیت است. با این حال در ادامه برخی از جدیدترین ویژگی های یک سیستم نظارتی که مورد استقبال اکثر کاربران قرار می گیرد را باهم بررسی می کنیم.
ویژگی شمارش افراد در دوربین مداربسته
یکی از جدیدترین ویژگی هایی که این روزها در اکثر مدل های دوربین مداربسته شاهد آن هستیم، قابلیت شمارش افراد است. الگوریتم شمارش افراد در سیستم های نظارتی، به این صورت است که این دوربینها معمولا پس از نصب در مکان موردنظر می تواند تعداد افرادی که به آن مکان وارد شده و یا از آن خارج میشوند، شمارش کرده و دادهها را به صورت بلادرنگ نمایش دهند. معمولا استفاده از این دوربین مداربسته کمک میکند تا صاحبین کسب و کار آنالیز دقیقی از تراکم تردد به محل کار خود داشته باشند تا با محاسبه میزان تردد در ساعات مشخص بتوانند یک پلن مناسب برای کسب و کار خود بچینند.
تکنولوژی PPE در دوربین مداربسته
تکنولوژی PPE یکی از اقدامات خلاق و جدیددر انواع دوربین مداربسته است که برای نخستین بار توسط شرکت تولید کننده سیستم های نظارتی داهوا وارد بازار شد و ساز و کار آن به این صورت است که، با نظارت بر پوشیدن صحیح تجهیزات محافظ شخصی از قبیل کلاه ایمنی، لباس کار، دستکش و… در محیط های پرخطر مانند کارخانه ها، محیط های صنعتی و.. توانسته است خطرات احتمالی در این محیط را به حداقل برساند. استفاده از این مدل دوربین مداربسته در این محیط ها کمک می کند تا خطرات ناشی از محیط کار به حداقل رسیده و امنیت جان کار کنان حفظ شود.
سازگاری دوربین مدار بسته با شرایط آب و هوایی
در نظر داشته باشید که ممکن است، دوربین مداربسته برای نصب در هر محیطی اعم از بیرون یا داخل ساختمان خریداری شود. برای دوربینهایی که قرار است در بیرون از ساختمان و در حالت کلی فضای آزاد نصب شوند، باید استانداردهای رعایت شود تا حدالمقدور از ورود گرد و خاک، نفوذ آب جلوگیری کرده و در و بازههای دمای متفاوت دوربین مداربسته شما همچنان، کاری خود را داشته باشد. در نظر داشته باشید که دوربینهایی با کیفیت که در مقابل نفوذ گرد و خاک و قطرات آب مقاومتر عمل میکنند به مراتب گرانتر از دوربینهای مداربسته معمولی هستند، طول عمر بالاتری داشته و قطعا ارزش خرید بیشتری دارند.
اندازه و ابعاد مناسب دوربین مدار بسته
اندازه دوربین مداربسته و همچنین وزن آن موضوعی است که اغلب افراد در زمان خرید به آن توجه می کنند. دوربین ها روز به روز به سمت کوچکتر شدن، پیش می روند. البته از نظر طراحی بدنه نیز آن ها رفته رفته زیباتر و مدرن تر می شوند. انتخاب اندازه مناسب برای یک سیستم نظارتی مانند هر ویژگی دیگری کاملا به هدف شما از تهیه دوربین مداربسته بستگی دارد.
اجازه دهید برای درک بیشتر برایتان یک مثال بزنم، اگر دوربین را می خواهید در فضای بیرونی خانه تابستانی خود نصب کنید، ابعاد بزرگ دوربین باعث می شود. سارقان به سرعت متوجه وجود دوربین مداربسته شده و به احتمال زیاد از سرقت از منزلتان منصرف شوند. با این حال اگر بخواهید دوربین مدار بسته را به شکل مخفی نصب کنید، خب بدیهی است که هرچه اندازه ها کوچک تر باشد، مخفی کردن دوربین ساده تر شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0