کد خبر : 209092
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
-

پروتز سینه از رویا تا واقعیت + حقایقی که نمی دانید!

پروتز سینه از رویا تا واقعیت + حقایقی که نمی دانید!

امروزه پروتز سینه به یکی از رایج ترین عمل های زیبایی در میان بانوان تبدیل شده است ؛ اما این پروسه با چه مزیت ها و معایبی همراه است ؟ آیا ممکن است پروتز در شیردهی مشکل ایجاد کند ؟ آیا از خطرات ترکیدن ایمپلنت پستان آگاهی دارید ؟ متاسفانه شایعات زیادی در خصوص خطرات

امروزه پروتز سینه به یکی از رایج ترین عمل های زیبایی در میان بانوان تبدیل شده است ؛ اما این پروسه با چه مزیت ها و معایبی همراه است ؟ آیا ممکن است پروتز در شیردهی مشکل ایجاد کند ؟ آیا از خطرات ترکیدن ایمپلنت پستان آگاهی دارید ؟ متاسفانه شایعات زیادی در خصوص خطرات این جراحی زیبایی این روزها شنیده می شود ، به همین دلیل قصد داریم در ادامه به بررسی این شایعات بپردازیم که تا چه میزان حقیقت دارند و چه راهی برای کنترل بروز این عوارض وجود دارد. اگر قصد انجام این فرآیند را دارید ، پیشنهاد می شود پیش از هر چیز اطلاعات کافی به دست آورده و سپس با آگاهی کامل تصمیم گیری خود را برای عمل بزرگ کردن سینه با پروتز بگیرید.

 

انفجار پروتز ! یک باور اشتباه !

یکی از شایعاتی که ممکن است متقاضیان این پروسه زیبایی را دچار تشویش و نگرانی کند ، خطرات ترکیدن و انفجار پروتز سینه است. اما به صورت کلی ایمپلنت ها از متریال خوبی ساخته می شوند ؛ به همین دلیل از ماندگاری خوبی برخوردار بوده و به راحتی دچار آسیب و ترکیدگی نمی شوند ؛ مگر آنکه ضربه شدید و محکمی به ایمپلنت پستان وارد شود که در اینصورت نیز شما با علائم و نشانه هایی متوجه این موضوع خواهید شد و لازم است جهت تعویض پروتز پستان به جراح سینه خود مراجعه نمایید. دقت داشته باشید که امروزه ایمپلنت های آب نمکی بیشترین استفاده را دارند و مواد به کار رفته در پروتزها کاملا سازگار با بدن بوده و در صورت ترکیدگی جذب بدن می شوند و  خطر جدی به همراه ندارد !

بازگشت حس زنانگی ؛ از شیردهی تا بارداری !

بسیاری از خانم ها به صورت ژنتیکی پستان های کوچکی دارند ، اما برخی ممکن است در طول زندگی به دلیل بیماری مثل سرطان سینه مجبور به تخلیه بافت پستان شوند ، که در اینصورت این موضوع می تواند در اعتماد به نفس آن ها تاثیر داشته و به عبارتی حس زنانگی را در آن ها از بین ببرد. خوشبختانه جراحی پروتز سینه این فرصت را فراهم کرده که که بتوان صاحب سینه هایی خوش فرم و زیبا شد. همچنین گروهی از خانم ها ممکن است بعد از شیردهی ، حجم زیادی از بافت سینه آن ها از بین برود و دچار افتادگی سینه نیز شوند ؛ در چنین شرایطی می توانید با مشورت پزشک همزمان با پروتز کردن سینه ، عمل لیفت پستان نیز انجام دهید تا در نهایت سینه های طبیعی و خوش فرمی داشته باشید.

اما یک سوال مهم و چالش برانگیز در میان خانم ها وجود دارد و آن این است که آیا پروتز در شیردهی و بارداری اختلال ایجاد می کند ؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت این مسئله به محل قرارگیری پروتزها بستگی دارد. اگر قصد بارداری در آینده را دارید ، لازم است حتما این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید. به صورت کلی پروتزها یا به صورت زیر عضله یا روی عضله قرار داده می شوند. پزشک با توجه به شرایط شما تصمیم می گیرد از کدام تکنیک برای جایگذاری ایمپلنت پستان استفاده نماید. بنابراین نیازی به نگرانی در این خصوص نیست. همچنین ممکن است گروهی از خانم ها نگران از بین رفتن حس سینه ها بعد از جراحی پروتز سینه باشند که این موضوع نیز حقیقت ندارد و بعد از سپری شدن دوره نقاهت و از بین رفتن تورم ، حس به سینه ها باز خواهد گشت و این مسئله کاملا موقت و گذرا است.

باقی ماندن اسکار عمل پروتز سینه

یکی دیگر از سوالات و دغدغه های اصلی بانوان در خصوص باقی ماندن جای برش های جراحی زیر سینه است. دقت داشته باشید که این برش های بسیار کوچک بوده و در قسمت زیرین سینه به نحوی ایجاد می شوند که به خوبی قابل مشاهده نیست. همچنین با گذشت زمان به مرور جای بخیه های شما محو خواهد شد. برای کمک به ترمیم سریع تر پوست و از بین رفتن جای بخیه می توانید با مشورت پزشک خود از کرم های ترمیم کننده در دوران نقاهت و مراقبت های بعد از عمل استفاده نمایید. همچنین امروزه تکنولوژی لیزر این فرصت را فراهم نموده تا به راحتی با یک الی دو جلسه جای تمامی بخیه های ناشی از جراحی و برش را از بین برد.

مسافرت هوایی و پروتز سینه

از شایعات عجیب در خصوص عمل پروتز پستان در خصوص ترکیدگی و انفجار پروتز در ارتفاعات و پرواز است. این موضوع به هیچ عنوان صحت نداشته و شما بعد از عمل جراحی زیبایی سینه با ایمپلنت می توانید بعد از گذراندن دوره نقاهت بدون هیچ مشکلی سوار سفر هوایی داشته باشید.

افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان با پروتز

هیچ مبنای علمی در مورد صحت این موضوع وجود ندارد و پروتز به هیچ عنوان خطر ابتلا به بیماری سرطان را افزایش نمی دهد. از طرفی از پروتز جهت ترمیم بافت های آسیب دیده سینه ناشی از سرطان استفاده می شود ؛ به همین دلیل متخصصین بر این باور هستند که این عمل هیچ تاثیری در بروز سرطان نخواهد داشت.

منبع : دکتر محمد هادیزاده

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رسانه محبوب کسب و کارها حرف تو

سینی کابل

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

ورق استیل

کنترل تلویزیون ال جی

تعمیر یخچال

تعمیر داکت اسپلیت

تور کربلا

سیم و کابل خراسان

ظروف یکبارمصرف گیاهی

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تست علت سرگیجه

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح