
ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: تمامی پیگیریهای سد بختیاری در سالهای اخیر توسط استان انجام شده است.
سید موسی خادمی امروز ۱۷ تیرماه، اظهار کرد: تمامی پیگیریهای سد بختیاری توسط لرستان انجام شده و طراحی و ساختار کار و هم مسیر دسترسی به محل پروژه و مخزن سد در استان است.
وی در خصوص موضوع سد بختیاری، تصریح کرد: این سد متعلق به لرستان است و آخرین اقدامی که با پیگیری استانداری لرستان در سال گذشته توسط شورای اقتصاد انجام شده فاینانس و تأمین مالی خارجی این پروژه توسط کشور چین است که نهایی و تأمین شده است که برای تحقق امر پیگیریهای جدی از طریق معاون اول محترم ریاستجمهور و سازمان برنامهوبودجه توسط استانداری انجام شده و بخش مهمی از موانع اجرایی طرح رفع گردیده است و البته به دلیل تحریمهای بانکی این مصوبه هنوز اجرایی نشده است.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: مجری این طرح شرکت آب نیرو است که مسئولیت و تخصص آن اجرای اینگونه سدها بوده و دسترسی سد هم از طریق استان لرستان است.
خادمی اضافه کرد: حالا ممکن است نامهای توسط نمایندهای نوشته شود و بگویند جهت بررسی و پیگیری اما هیچ اتفاقی در این حوزه نیفتاده و نخواهد افتاد.
وی بیان کرد: قطعاً اجرای این سد از طریق لرستان خواهد بود و بهویژه در دوران اجرا حتماً عناصر اجرایی و دسترسی به سد از طریق لرستان انجام میپذیرد.
نماینده عالی دولت در لرستان تصریح کرد: همانگونه که اشاره شد، مجری طرح ملی است و هیچکدام از شرکتهای آب استانی مجری طرح نیستند و طراحی، ساختار کار و محل قرارگیری سد و … همه در استان است و به تبع آن موضوعات هم متوجه لرستان است و اینگونه مکاتبات هیچ تأثیری روی پروژه و جابجایی آن ندارد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
More Stories
کاهش ۳۰ درصدی جمعیت فیلهای ساوانا در آفریقا طی یک دهه
رشد خیرهکننده ۲۳ درصدی فروش خودروهای برقی چین در ماه ژوئیه
نگرانیها از تعدیل نیرو در استودیو آرکین؛ آیا بازی بعدی دیشانرد لغو میشود؟