
ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۳ هزار و ۴۰۰ لیتر مواد ضدعفونیکننده احتکار شده و دستگیری یک متهم در خرمآباد خبر داد.
سردار حاجی محمد مهدیان نسب اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز مردم به مواد ضدعفونیکننده در این برهه حساس مأموران پاسگاه انتظامی کمالوند با انجام اقدامات پلیسی محل دپو مواد ضدعفونی را در رک صنوف شهرستان “رم آباد”شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی به آن جا اعزام شدند.
وی با بیان اینکه مأموران در بازرسی از این انبار ۳ هزار و ۴۰۰ لیتر مواد ضدعفونیکننده کشف کردند، افزود: در این رابطه یک نفر تگیر و مواد مکشوفه تحویل تعزیرات حکومتی شد.
فرمانده انتظامی لرستان خاطرنشان کرد: مأموران این پلیس بهصورت ۲۴ ساعته آمادگی خدمترسانی به مردم شریف لرستان را دارد و با هر موردی که باعث ایجاد اختلال در زندگی شهروندان شود برابر قانون برخورد خواهد کرد.
منبع:ایسنا
More Stories
کاهش ۳۰ درصدی جمعیت فیلهای ساوانا در آفریقا طی یک دهه
رشد خیرهکننده ۲۳ درصدی فروش خودروهای برقی چین در ماه ژوئیه
نگرانیها از تعدیل نیرو در استودیو آرکین؛ آیا بازی بعدی دیشانرد لغو میشود؟