کد خبر : 188487
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹
-

۲۷۱ بیمار مبتلا به کرونا در البرز بستری هستند

۲۷۱ بیمار مبتلا به کرونا در البرز بستری هستند

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۰۴ نفر رسیده است. دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ بهمن ماه  ۴۲ بیمار

۲۷۱ بیمار مبتلا به کرونا در البرز بستری هستند

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۰۴ نفر رسیده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ بهمن ماه  ۴۲ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۳۰ هزار و ۸۶۱ نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۲۷۱ نفر شامل موارد  قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۶۱  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۷۰۴ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۷ هزار و ‌۸۸۴ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

قالیشویی کرج

ساعت مچی ترند

نمونه طراحی تقویم 1404

ترينر (Trainer)

خرید نهال

کنترل تلویزیون ال جی

غرفه سازی نمایشگاهی

رسانه محبوب کسب و کارها حرف تو

خرید مستقیم از وارد کننده (ویپ و پاد سیستم)

سیم و کابل خراسان

اضافه کردن زيرنويس

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی