رونمایی از نرم افزار هوشمند رصد بازار سرمایه
امروز مراسم رونمایی از نرم افزار هوشمند رصد بازار سرمایه با حضور جمعی از فعالان این بازار، مدیریت نظارت بر بازار و سرپرست امور اعضای شرکت بورس برگزار شد. به گزارش ایسنا، علی بهشتی روی، مدیریت امور اعضای شرکت بورس در مراسم مذکور با انتقاد از عدم غربالگری مشتریان در بازار سرمایه اظهار کرد: با
امروز مراسم رونمایی از نرم افزار هوشمند رصد بازار سرمایه با حضور جمعی از فعالان این بازار، مدیریت نظارت بر بازار و سرپرست امور اعضای شرکت بورس برگزار شد.
به گزارش ایسنا، علی بهشتی روی، مدیریت امور اعضای شرکت بورس در مراسم مذکور با انتقاد از عدم غربالگری مشتریان در بازار سرمایه اظهار کرد: با آخرین تغییرات در دستور العمل معاملات برخط غربالگری مشتریان فراموش شد؛ در حالی که باید بررسی شود که آیا مشتریان صلاحیت دسترسی به معاملات برخط را دارند یا خیر.
وی ادامه داد: مقام ناظر در سازمان سعی بر نظارت دارد اما با توجه به توسعه بازار، سیستم نظارت هم نیاز به بازنگری دارد و وجود سیستم نظارتی در کارگزاریها لازم است.
بهشتی روی همچنین با انتقاد از این که برخی افراد خود را تحلیلگر می دانند و سینگال فروشی می کنند اظهار کرد: یکی از معضلات بازار سرمایه این است که افراد با گذراندن یک دوره تحلیل تکنیکال خود را تحلیلگر می دانند و در فضای مجازی شروع به سیگنال دادن می کنند؛ ر حالی که هر شخص باید خودش تحلیل کند و براساس گراها در فضای مجازی تصمیم نگیرد.
به گفته وی شرکت خدمات و اطلاع رسانی بورس در سایت خود اعلام کرده است که کدام موسسات مجوز آموزش دارند.
مدیریت امور اعضای شرکت بورس در پایان تاکید کرد: سازمان بورس به هیچ شخص حقیقی مجوز مشاوره سرمایه گذاری نداده است.
همچنین در این مراسم بهادر شمس، مدیر عامل کارگزاری آرمان تدبیر با اشاره به غیبت رئیس سازمان بورس ، اعضای شورای عالی بورس و رئیس شرکت بورس تهران در این نشست گفت: این افراد قرار بود در مراسم حاضر باشند اما از آن جایی که وضعیت بازار سرمایه این روزها خوب نیست همه افراد در تلاش هستند تا حال و روز بازار بهتر شود. مدیران سازمان حتی در روزهای جمعه جلسات فشرده ای برگزار می کنند و در تلاش هستند این شرایط پشت سر گذاشته شود.
وی با اشاره به وضعیت بازار سرمایه در سالهای گذشته گفت: برخی مسائل بازار سرمایه که در دهه های قبل اعلام می شد قابل لمس نبود. در سالهای گذشته هم نرم افزاری برای حل این موضوع در دسترس قرار نداشت.
شمس با بیان این که بازار سرمایه در سالهای قبل بسیار کوچک بود گفت: کم کم بازارهای منطقه ای راه افتاد و امروزه امکانات زیادی در بازار برای تحلیل وجود دارد؛ هر چند هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.
این فعال بازار سرمایه با تاکید بر این که وضعیت این بازار در ایران با دنیا متفاوت است توضیح داد: در هیچ جای دنیا برخی از پارامترهایی که در بازار سرمایه ایران وجود دارد، دیده نمی شود؛ حتی تحلیل تکنیکال در ایران متفاوت است.
وی ادامه داد: از این رو در سال ۱۳۹۶ که وضعیت بازار مطلوب نبود، فعالیتی را آغاز کردیم تا امکاناتی برای مشتریان فراهم شود و این فعالیت اکنون می تواند به عنوان یک دستیار هوشمند برای فردی که می خواهد در بازار سرمایه فعالیت کند عمل کرده و جریانهای پولی، مبادلات بین حقیقی ها و حقوقیها و نظایر آن را رصد کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0