80 درصد مراکز به آزمون آنلاین مجهز شدند
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل گفت: 80 درصد مراکز آموزشی فنی و حرفهای استان اردبیل به تجهیزات آزمون آنلاین مجهز شده است. امامی 16 مرداد در نشست مدیران و معاونین فنی و حرفهای استان اردبیل با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر 25 مرکز
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل گفت: 80 درصد مراکز آموزشی فنی و حرفهای استان اردبیل به تجهیزات آزمون آنلاین مجهز شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع اداره کل فنی و حرفهای استان اردبیل 341 نفر پرسنل دارد که 186 نفر آنها رسمی ، 102 نفر قراردادی و مابقی نیز حقالدتدریس هستند.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل عملکرد این اداره کل را در حوزه آموزشهای مهارتی یادآور شد و بیان کرد: سال گذشته 3 میلیون نفر ساعت معادل 15 هزار ساعت از دورههای آموزشی آن هم به شکل کاربردی و در قالب طرح تکاپو بهرهمند شدند.
امامی به تدوین سند مهارت استان براساس نیاز بازار کار به مهارتهای مختلف اشاره کرد و گفت: ما آموزشهای فنی و حرفهای را در مناطق روستایی، جوار پادگانها، زندانها و کارگاههای صنعتی جدی گرفتیم به طوری که در این زمینه عملکرد قابل قبولی را داشتیم.
وی با اشاره به حضور 19 هزار نفر در آزمون مهارتی تصریح کرد: 80 درصد این شرکت کنندگان با دریافت نمره قابل قبول صلاحیت علمی و عملی را در این دورههای آموزشی کسب کردند.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل موفقیت عرفان ممیزاده در رشته تاسیسات از دانشکده فنی و حرفهای را در آزمون ملی مهارت یادآور شد و افزود: با سیاست جدید سازمان فنی و حرفهای دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفهای و علمی – کاربردی نیز میتوانند در این آزمونها شرکت کرده و رقابت کنند.
امامی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی آزمونهای تئوری مراکز فنی و حرفهای به صورت آنلاین برگزار میشود و به همین دلیل 80 درصد مراکز آموزشی و مهارتی در استان به تجهیزات مناسب آزمون آنلاین مجهز شدند.
وی اضافه کرد: در چند ماه اخیر که مسئولیت فنی و حرفهای اردبیل را برعهده گرفتیم سعی کردیم تا نظر کارشناسان و همکاران را در توسعه فعالیتها جویا شده و ضمن رفع نقاط ضعف نقاط قوت را نیز تقویت کنیم.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل یکی از مشکلات جدی را توزیع نامناسب نیروی انسانی و توجه به شایستگیها در انتصابات اعلام کرد و گفت: تلاش ما بر این بوده تا در همه مراکز از نیروهای متخصص و زبده استفاده شده و به نوعی کمبود نیرو در مراکز فنی و حرفهای رفع شود.
منبع: ايسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0