کد خبر : 138773
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۴
-

احیای موقوفات ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند

احیای موقوفات ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه موقوفات کشور به حدی است که اگر به درستی ساماندهی و بهره‌برداری شوند، کشور را اداره می‌کند، گفت: احیای موقوفات بسیاری از ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند. آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار با معاون امور مجلس و استان‌های سازمان

احیای موقوفات ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه موقوفات کشور به حدی است که اگر به درستی ساماندهی و بهره‌برداری شوند، کشور را اداره می‌کند، گفت: احیای موقوفات بسیاری از ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند.

آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار با معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امورخیریه اظهار کرد: تشکیل سازمان اوقاف از جمله درایت‌های رهبر انقلاب بود.

وی با بیان اینکه هر کار قانون مدارانه با مشکلاتی مواجه خواهد شد، افزود: موقوفات قبل از انقلاب بی سر و سامان بود و با تشکیل سازمان اوقاف موقوفات سازماندهی شد؛ کسانی که در حاشیه موقوفات کشور بودند و بهره‌برداری نامعقول می‌کردند اولین مخالفان وقف بودند. اکنون موقوفات ساماندهی شده و هرکسی می‌خواهد وقف کند می‌داند نیاتش عملی می‌شود.

امام جمعه رشت با اشاره به ظرفیت موقوفات کشور گفت: موقوفات کشور به حدی است که اگر به درستی ساماندهی و بهره‌برداری شوند، کشور را اداره می‌کند.

آیت‌الله فلاحتی تاکید کرد: رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از دستگاه قضا بخواهد یک قاضی ویژه در شعب بدوی و تجدید نظر برای مراجعات سازمان اوقاف و احیای حقوق موقوفات تعیین شود.

وی با بیان اینکه احیای موقوفات یک سازمان عظیم اقتصادی شکل خواهد داد که می‌تواند بسیاری از ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم کند، تصریح کرد: استفاده از نذورات و عواید بقاع برای هیئت امنای بقاع متبرکه به ویژه در مناطق روستایی تسهیل شود.

امام جمعه رشت نظارت جدی بر مجموعه‌های مالی در بدنه ادارات اوقاف را ضروری دانست و اظهار کرد: نظارت آسیب‌ها را کم می‌کند و دقت کارکنان در استفاده از منابع و اعتماد مردم را افزایش می‌دهد.

احصا ۲۰۵ هزار موقوفه و یک و نیم میلیون رقبه در کشور

در ادامه حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امورخیریه نیز در این دیدار اظهار کرد: مهمترین ماموریت سازمان اوقاف حفظ عین موقوفات و توسعه فرهنگ وقف است؛ سازمان اوقاف می‌تواند نقش سازمان اقتصادی اسلام را در جامعه ایفا کند و تجلی عینی سازمان اقتصادی اسلام برای مردم باشد.

نوری‌زاده با بیان اینکه ۲۰۵ هزار موقوفه و یک و نیم میلیون رقبه در کشور احصا شده است، خاطرنشان کرد: از این موقوفات ۸۰۰ نیت جمع‌آوری شده است.

وی به رویکرد جدید سازمان اوقاف در هدایت نیات واقفان به سمت نیازهای روز جامعه اشاره کرد و گفت: حوزه فعالیت‌های قرآنی و علمی با رویکرد فناوری‌های نوین از جمله این نیات هستند.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: در حوزه حمایت از فعالیت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی در سازمان اوقاف در حال انجام است.

وی در خصوص فعالیت‌های اجتماعی سازمان اوقاف گفت: سازمان اوقاف پس از تاکید رهبر معظم انقلاب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، با راه اندازی مراکز افق در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، فساد، حاشیه نشینی و اعتیاد عملکرد خوبی داشته است.

نوری‌زاده بزرگترین سرمایه اوقاف و هر نهادی را اعتماد ملی خواند و گفت: در راستای جلب اعتماد مردم از مدیران خواستیم شفاف‌سازی کنند و گزارشاتی در خصوص اجرای نیات واقفان، تثبیت مالکیت و حفظ عین موقوفات به مردم و مسئولان ارائه کنند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فال قهوه

کانکس نگهبانی

دریل مگنت ایبن اشتاک

اسرارالشفاء

nabzemarketing.com

کترینگ

تعمیرات موبایل

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

لوله پلیکا

خرید سنگ قبر