کد خبر : 185128
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
-

اصلی‌ترین کالای وارداتی ایران چیست؟

اصلی‌ترین کالای وارداتی ایران چیست؟

رئیس سازمان توسعه تجارت می‌گوید امروز می‌توان با قاطعیت اعلام کرد که دیگر در ایران واردات بی رویه‌ای صورت نمی‌گیرد. به گزارش ایسنا، حمید زادبوم با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده بر مسیر واردات در سال‌های گذشته، اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های اعمال شده در سال‌های گذشته، می‌توان اعلام کرد که در سال ١٣٩٩ عملا

اصلی‌ترین کالای وارداتی ایران چیست؟

رئیس سازمان توسعه تجارت می‌گوید امروز می‌توان با قاطعیت اعلام کرد که دیگر در ایران واردات بی رویه‌ای صورت نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، حمید زادبوم با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده بر مسیر واردات در سال‌های گذشته، اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های اعمال شده در سال‌های گذشته، می‌توان اعلام کرد که در سال ١٣٩٩ عملا دیگر واردات بی رویه‌ای صورت نمی‌گیرد و وقتی جزییات کالاهای ورودی به ایران را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که یا واسطه‌ای و سرمایه‌ای هستند یا کالاهای مصرفی که نیاز قطعی مردم به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای حدود ۸۷ درصد از کل واردات ایران را تشکیل می‌دهند. این کالاها به عنوان مواد اولیه یا مورد نیاز به واحدهای تولیدی تحویل می‌شوند و یعنی نه تنها برای اقتصاد ایران زیان ده نیستند که حتی نرسیدنشان می‌تواند به تولید آسیب بزند. از این رو نه تنها نگرانی در رابطه با این کالاها نیست که می‌توان با ارائه تسهیلاتی به وارداتشان نیز کمک کرد تا خطوط تولیدی برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه نشوند.

رییس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ۱۳ درصد باقی مانده از واردات ایران را نیز کالاهای مصرفی که نیاز جدی مردم هستند تشکیل می‌دهند، توضیح داد: بعضی از این کالاها برای تامین کامل نیاز جامعه به ایران وارد می‌شوند، مثلا برنج وارداتی یکی از این کالاهاست که برای تنظیم بازار و تامین نیاز مردم وارد می‌شود. یکی دیگر از این کالاها را گوشی تلفن همراه تشکیل می‌دهد که باز هم نیاز جامعه است و نمی‌توان توقع داشت که واردات آن متوقف شود.

زادبوم اضافه کرد: با وجود اینکه واردات بی رویه کنار رفته اما آمار واردات ما سال گذشته در مرز ۴۳ میلیارد دلار قرار داشت و امسال نیز همین روند ادامه دارد. با توجه به اینکه اصلی‌ترین محل تامین ارز موردنیاز واردات، صادرات غیرنفتی کشور است، افزایش فعالیت‌ها در این حوزه نیز اهمیت فراونی خواهد داشت و ما باید تلاش کنیم تراز تجاری کشور را بار دیگر مثبت کنیم.

به گفته وی، در ۹ ماهه سال ١٣٩٩ ،تراز تجاری ایران حدودا منفی ۱.۲ میلیارد دلار بوده که سازمان توسعه تجارت امیدوار است این عدد تا پایان سال قابل جبران باشد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

کرم روز لاکچری کوین

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح