کد خبر : 151148
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
-

برنامه‌ انجمن نجوم آیاز به مناسبت روز جهانی نجوم

برنامه‌ انجمن نجوم آیاز به مناسبت روز جهانی نجوم

ویژه برنامه‌های انجمن نجوم آیاز تبریز در چهاردهمین سال پیاپی و همگام با سایر گروه‌های نجومی کشور به مناسبت بزرگداشت روز جهانی نجوم اعلام شد. به گزارش ایسنا، در سال ۱۹۷۳ داگ برگر، رییس انجمن نجوم کالیفرنیای شمالی پیشنهاد داد به جای اینکه مردم را برای رصد اجرام آسمانی به خارج از شهرها و مناطق دوردست

برنامه‌ انجمن نجوم آیاز به مناسبت روز جهانی نجوم

ویژه برنامه‌های انجمن نجوم آیاز تبریز در چهاردهمین سال پیاپی و همگام با سایر گروه‌های نجومی کشور به مناسبت بزرگداشت روز جهانی نجوم اعلام شد.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۹۷۳ داگ برگر، رییس انجمن نجوم کالیفرنیای شمالی پیشنهاد داد به جای اینکه مردم را برای رصد اجرام آسمانی به خارج از شهرها و مناطق دوردست بکشانیم، بهتر است در روز مشخصی از سال، تلسکوپ‌ها را به داخل شهرها و به میان مردم بیاوریم. این گونه بود که روز نجوم متولد شد. امروزه بیش از ۵۰ کشور روز و هفته نجوم را برگزار می‌کنند. در ایران از سال ۱۳۸۰ روز نجوم برگزار می‌شود. اتحادیه جهانی نجوم هر سال یکی از روزهای یکشنبه مابین ‎۱۵ آوریل تا ‎ ۱۵ می که ماه در وضعیت تربیع است را به عنوان روز جهانی نجوم انتخاب می‌کند. این اتحادیه تلاش دارد در برگزاری روز نجوم در سراسر جهان هماهنگی ایجاد کند و امسال یکشنبه ۱۱ می (۲۱ اردیبهشت ۹۸) را به عنوان “روز جهانی نجوم” انتخاب کرد. انجمن نجوم ایران نیز از افطار پنجشنبه ۱۹ تا سحرگاه جمعه ۲۰ اردیبهشت را “روز نجوم” اعلام کرده است.

بر اساس اعلام انجمن نجوم آیاز، با توجه به اینکه تاریخ تعیین شده مصادف با ماه مبارک رمضان است، امکان برگزاری روز نجوم در تاریخ اعلام شده توسط انجمن آیاز وجود ندارد. با توجه به بازه زمانی مرسوم – ۱۵ آوریل تا ۱۵ می – و همچنین امکان رصد ماه، برای برگزاری این برنامه‌، روز جمعه ۳۰ فروردین (۱۹ آوریل) به عنوان تاریخ برگزاری برنامه اصلی روز نجوم در تبریز تعیین شده است که بر اساس آن این ویژه برنامه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در جاده سلامت پارک ائل‌گلی تبریز برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان در کنار رصد می‌توانند از غرفه‌هایی چون نجوم و کودکان، آشنایی با ابزارهای نجومی، آلودگی نوری، ساختار و تحول ستارگان، خورشید تک ستاره منظومه ما، اجرام خرد منظومه شمسی، معرفی صور فلکی، آشنایی با سیارات، سیارات فراخورشیدی، فضا و فضانوردی و کهکشان‌ها بازدید کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

کرم روز لاکچری کوین

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح