کد خبر : 4197
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۲
-

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

رییس سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات مصوبات تیم اعزامی به خوزستان برای بررسی و مقابله با تنش آبی در این استان را تشریح کرد. اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر اخیرش به اهواز گفت: در این سفر که نمایندگانی از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشاورزی، قوه قضاییه و

جزئیات اعتبارات تصویب شده برای مقابله با تنش آبی در خوزستان

رییس سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات مصوبات تیم اعزامی به خوزستان برای بررسی و مقابله با تنش آبی در این استان را تشریح کرد.

اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر اخیرش به اهواز گفت: در این سفر که نمایندگانی از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشاورزی، قوه قضاییه و … نیز حضور داشتند آخرین وضعیت این استان و راهکارها برای کاهش تنش آبی و حل مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

نجار که سرپرستی تیم اعزامی را برعهده داشت، گفت: مقرر شد تا مبلغ ۱۳۶۷ میلیارد تومان برای سدهای مارد و چوئبده به دولت پیشنهاد شود. ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی روان‌آب‌ها در اهواز در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه  ۱۹۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای خشکسالی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت امسال مصوب شده بود، گفت: پیشنهادات جدید به دولت ارائه و پس از تصویب اختصاص داده خواهد شد.

نجار با بیان اینکه در سال جاری شاهد کاهش ۵۴ درصدی بارندگی بودیم، گفت: علاوه بر خساراتی که به کشاورزان وارد شده است، مقادیری از خسارت کشاورزان در سال ۹۸ نیز مانده بود که به دولت پیشنهاد شده تا این مبالغ نیز سریع تر تسویه شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای کاهش تنش آب شرب در این استان خبر داد و گفت:  ۷۰ میلیارد تومان به سازمان جنگل‌ها و مراتع برای رسیدگی به کانون ریزگردها و ۱۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌هایی که مشکلات آبی کشاورزان را کمتر کند، اختصاص پیدا می کند.

وی همچنین از پیگیری برای جبران خسارات دام‌ها و گاومیش‌ها خبر داد و افزود: مبالغ پیشنهادی در این خصوص نیز به دولت ارائه شده است.

نجار در مورد اصلاح الگوی کشت در این استان نیز گفت: کاشت شلتوک به غیر از نوار شمالی در سراسر کشور ممنوع است، اما متاسفانه امسال ۹۰ هزار هکتار کشت شده است و کشاورزان تقاضا دارند در این محل نیز تامین آب داشته باشیم که امکان تامین آب باتوجه به این خشکسالی وجود ندارد و این موضوع را به وزارت کشاورزی منتقل کردیم.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

کرم روز لاکچری کوین

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح