کد خبر : 507
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۶
-

راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی/ تمرکز زدایی فعالیت های دانشجویان در حوزه نشریات

راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی/ تمرکز زدایی فعالیت های دانشجویان در حوزه نشریات

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی گفت: با راه اندازی این سامانه ارزیابی کیفی نشریات در دانشگاهها و ارزیابی کمی نیز در وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت.  به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائری لطف در نشست خبری دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی که امروز به شکل مجازی

راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی/ تمرکز زدایی فعالیت های دانشجویان در حوزه نشریات

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی گفت: با راه اندازی این سامانه ارزیابی کیفی نشریات در دانشگاهها و ارزیابی کمی نیز در وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت.

 به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائری لطف در نشست خبری دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی که امروز به شکل مجازی برگزار شد، از راه اندازی سامانه رتبه بندی نشریات دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: با راه اندازی این سامانه ارزیابی شفاف و دقیق تری در حوزه نشریات دانشجویی صورت خواهد گرفت؛ به این ترتیب ارزیابی کمّی نشریات دانشجویی را دانشگاههای علوم پزشکی انجام می دهند و ارزیابی کیفی نشریات توسط خود وزارت بهداشت انجام می گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در وزارت بهداشت تیم تخصصی را به منظور ارزیابی کیفی نشریات دانشجویی راه اندازی کردیم تا دقت ارزیابی ها افزایش یابد. خوشبختانه راه اندازی سامانه در حوزه نشریات باعث می شود که حمایت های ما از نشریات دانشجویی افزایش یابد. ضمن این که نظام نامه خوبی نیز برای ارتقاء کیفیت نشریات دانشجویی تدوین کرده ایم.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در حوزه نشریات دانشجویی همکاری  خوبی بین وزارت علوم و بهداشت وجود دارد گفت: خوشبختانه سال گذشته تمرکز زدایی خوبی در عرصه جشنواره های دانشجویی انجام دادیم و بر این اساس برگزاری جشنواره نشریات در داخل دانشگاهها انجام می گیرد.
در ادامه دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گزارشی از جشنواره نشریات دانشجویی ارائه داد و گفت: ما فراخوان دوازدهمین نشریات دانشجویی را از آبان سال گذشته اعلام کردیم و در این فراخوان ۲۸ هزار و ۲۷۱ اثر در سامانه ثبت شد  و علی رغم این که ما فعالیت های خود را به شکل مجازی پیگیری می کردیم افت آثار نیز اتفاق نیفتاد و ۱۵۳ دانشگاه از دو وزارت خانه علوم و بهداشت مشارکت کردند.
وی تاکید کرد: در غربالگری اولیه تعداد آثار ثبت شده به ۲۳ هزار و ۸۷۹ اثر رسید و نشریات برتر ، آثار برتر، بخش مجازی و بخش ویژه از جمله بخشهای این جشنواره بود.
دکتر لاری تاکید کرد: تعداد آثار ما در جشنواره پس از داوری که از اساتید و پیشکسوتان حوزه های مختلف رسانه ای و غیره بودند به ۹۵۷ اثر رسید و در نهایت ۲۰۳ برگزیده جشنواره شد که ۱۹۹ نفر آنها در حوزه نشریات بودند .
سخنگوی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد : از بین آثار برگزیده ۷۷ اثر از دانشگاههای علوم پزشکی و ۱۲۲ اثر نیز از دانشگاههای وزارت علوم انتخاب شدند.
وی از صدور کارنامه جشنواره خبر داد و گفت: پس از صادر شدن این کارنامه که به شفافیت داوری ها منجر شد ۹۱۹ نفر اعتراض کردند که ۸۸ اعتراض پذیرفته شد. نکته جالب این است که ۱۵ نفر از اعتراص کنندگان جزء برگزیدگان نهایی انتخاب شدند.
دکتر لاری توسعه بخش مجازی را مهمترین ویژگی های جشنواره نشریات دانشجویی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه دانشجویان برای دو روز ۱۷ و ۱۸ مرداد که اختتامیه جشنواره است تاریخچه نشریات دانشجویی را تدوین کردند و دراین روز ما از ۳ پیشکسوت مطبوعات نیز تقدیر خواهیم کرد که یکی از آنها خانواده شهید صارمی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

کرم روز لاکچری کوین

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح