کد خبر : 124504
تاریخ انتشار : جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
-

لزوم استفاده از ظرفیت‌های تحصیلات تکمیلی در تولید و پژوهش

لزوم استفاده از ظرفیت‌های تحصیلات تکمیلی در تولید و پژوهش

معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه بودجه‌های پژوهشی دانشگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی کاهش یافته است، گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در تحصیلات تکمیلی و تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصول و تولید تجاری، تحول بزرگی در حوزه پژوهش‌محوری ایجاد کرد. دکتر علی افروس در مراسم تودیع

لزوم استفاده از ظرفیت‌های تحصیلات تکمیلی در تولید و پژوهش
معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه بودجه‌های پژوهشی دانشگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی کاهش یافته است، گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در تحصیلات تکمیلی و تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصول و تولید تجاری، تحول بزرگی در حوزه پژوهش‌محوری ایجاد کرد.

دکتر علی افروس در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان که امروز (۴ آذرماه) در اهواز  برگزار شد، اظهار کرد: اعتقاد دارم که دانشگاه دو رویکرد درونی و بیرونی دارد؛ رویکرد درونی همان تولید علم و دانش است اما رویکرد بیرونی این است که دانشگاه حتما باید در جامعه نیز حضور فعال داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: منظور از ارتباط با جامعه از علوم اجتماعی تا کشاورزی و صنایع است که دانشگاه حتما باید با آن تعامل داشنه باشد. با توجه به این رویکرد، برنامه و طرح‌های دانشگاه را خواهیم داشت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بیان کرد: در طرح آمایش سرزمینی، رشته‌ها و فعالیت‌های جدیدی حتما وجود دارد. امیدواریم بتوانیم در رشته‌های استان خوزستان بازنگری داشته باشم.

وی با اشاره به گسترش و تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در سال‌های گذشته دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه اجتماعی چندانی در جامعه نداشت ولی در دوره مدیریت جدید  دانشگاه با کار جهادی و فعالیت‌های بسیجی‌وار، مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه به طور چشمگیری افزایش یافته و تقویت شده است.

افروس گفت: برای نیل به این اهداف و برنامه‌ها، عقلانیت و  خردجمعی، عملگرایی، ایمان و معنویت سه عنصر اساسی برای پیشرفت و شکوفایی است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها،  رودخانه‌های پر آب، حضور یک هزار و ۲۰۰  کارگاه و مجتمع تولیدی و فعالیت ۷۳ شهرک صنعتی در استان خوزستان، گفت: درصد بسیار کمی از اقتصاد استان خوزستان در حوزه آموزشی بر عهده  دانشگاه آزاد اسلامی  است که این دانشگاه می‌تواند با استفاده از پتانسیل‌های موجود، علاوه بر پیشرفت و ترقی خود موجب افزایش خدمات متنوع و نوین در جامعه شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه  بودجه‌های پژوهشی دانشگاه‌ها به دلیل مشکلات مالی کاهش یافته است، گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در تحصیلات تکمیلی و تبدیل پایان‌نامه‌ها به محصول و تولید تجاری، تحول بزرگی در حوزه پژوهش‌محوری ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا، در حکمی از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی، دکتر علی افروس به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان تعیین و معرفی شد. دکتر افروس پیش از این تصدی‌گری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول را برعهده داشت.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین فرج‌الله براتی که ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان را بر عهده داشت، به عنوان معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های خوزستان و ایلام تعیین شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ رابین سود

استفاده از اپل موزیک

ادکلن ورساچه اروس

کرم روز لاکچری کوین

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سیم و کابل کسری

سینی کابل

نصب و تعویض باتری ماشین در محل

تعمیر لباسشویی در تهران

تست علت سرگیجه

آجر نما

قیمت تجهیزات اعلام حریق

خرید صندلی پزشکی

جانکشن باکس

خرید نهال شلیل مغان

پریز شبکه

قیمت گاری دستی قدیمی

طلا اقساطی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی در منزل تهران

ولت متر تابلویی

استابلایزر

اضافه کردن زيرنويس

کوله پشتی مدرسه

ایدوتک

ربات لوگو ساز رایگان

ممبر اجباری تلگرام

شیشه اتومبیل ارزان

آموزش کافی شاپ

پلتفرم رپورتاژ آگهی

جعبه هاردباکس

طراحی سایت فروشگاهی

خرید سنگ قبر

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح